Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

"Είναι ντροπή για το Ναύπλιο..."

 


Ο ορισμός της κομπλεξικής πολιτικής

Είναι ντροπή για το Ναύπλιο, να μαζεύουν υπογραφές πολίτες, εντός κι εκτός περιοχής, για τη δημιουργία πολιτιστικού χώρου, με ξεκάθαρη διάθεση συνεργασίας προς το Δήμο Ναυπλιέων και να βγάζει ανακοίνωση ο Δήμος Ναυπλιέων πως έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες, (από το Δεκέμβρη του 2020!!!, τόσο νωρίς!!!), να μιλάει για διχαστικές δράσεις και σκοπιμότητες ορισμένων, αυτών δηλαδή που μαζεύουν υπογραφές, και να βάζει ανθρώπους εξουσίας να δημοσιεύουν στον τοπικό τύπο
συγχαρητήρια
για τη δράση του Δήμου να δημιουργήσει πολιτιστικό χώρο. Νομίζω πως πρόκειται για τον ορισμό της κομπλεξικής πολιτικής. Το έργο που πρόκειται να αλλάξει την πολιτιστική φυσιογνωμία της πόλης να γίνεται αντικείμενο πολιτικής του τύπου εγώ πρόλαβα πρώτος να το κάνω και όλοι οι άλλοι είστε μικροί κι ανόητοι. Προτείνω να χτίσουμε ένα άγαλμα κάπου να προσκυνούμε τα αλάθητα δημοτικά είδωλα. Ίσως μέσα στον πολιτιστικό χώρο που σκέφτηκαν πρώτοι (25 μέρες πριν) και καλύτεροι!
Υ.Γ.: δεν ανήκω στην ομάδα των ανθρώπων που μαζεύουν υπογραφές πρώτον, και δεύτερον, η ομάδα στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως έχει ξεκινήσει τη δράση της από το 2019.