Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Υγρότοπος Νέας Κίου (Nea Kios wetland)

Με τον φακό  του 
Τασος Ηλιαδης
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: πουλί, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, νερό, παραλία, ουρανός, πουλί, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: πουλί, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση
Φιλοι του Υγροτοπου Ναυπλιου - Νεας Κιου σας χαιρετω και σας συγχαιρω για τις περιβαλλοντικες ευαισθησιες σας. Καθε ημερα βλεπω τις υπεροχες φωτογραφιες που αναρτουνται και νιωθω μια θετικη ενεργεια.
Ειμαστε τυχεροι που εχουμε ενα τοσο ενδιαφεροντα υγροτοπο κοντα στη περιοχη μας. Ειμαστε και τοσο ατυχοι που πολλοι συμπολιτες μας αδιαφορουν για την προστασια αυτου του δωρου της φυσης . Αλλοι αδιαφορουν λογω ελλειψης περιβαλλοντικης παιδειας και αλλοι λογω κερδους. Η κατασταση με την ασυδοτη ριψη σκουπιδιων στον υγροτοπο και η ανεξελεκτη λειτουργια των πυρηνελουργειων πρεπει να σταματισει.
Οι δημοσιοι λειτουργοι δεκαετιες τωρα αδιαφορουν για την προστασια του υγροτοπου .Για ψηφοθηρικους λογους καλυπτουν τους επιχηρηματιες των πυρηνελουργειων ανανεωνοντας συνεχως την αδεια λειτουργιας των.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΕΛΟΥΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΖΩΝΗ ΒΙ.ΠΕ.
Ολοι οι φιλοι του υγροτοπου και μη ,πιστευω οτι θα πρεπει επιτελους να οργανωσουμε και να ιδρυσουμε ενα συλλογο με καταστατικο και καταθεση στο Πρωτοδικειο. Συλλογο που θα παρεμβαινει εκει που χρειαζεται η προστασια του υγροτοπου.
Θα παρακαλουσα να καταθεσετε τις προτασεις σας για το θεμα.
Ευχαριστω ο Διαχειριστης
Τασος Ηλιαδης
.