Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Η ημερομηνία της βράβευσης αναβάλλεται για το Φθινόπωρο

Αποτέλεσμα εικόνας για Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 συνεδρίασαν τα μέλη της επιτροπής και αποφάσισαν για την επιλογή των 9 βραβευθέντων στο διαγωνισμό διηγήματος που είχε προκηρυχθεί από την Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας το Νοέμβρη του 2016.
Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει την ίδια μέρα που θα παραλάβουν τα βραβεία τους. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν την ίδια μέρα ένα συγχαρητήριο τίτλο για τη συμμετοχή τους στον 1ο Διαγωνισμό της Ε.Σ.Λ.Α.
Η ημερομηνία της βράβευσης αναβάλλεται για το Φθινόπωρο αφού δεν επαρκεί ο χρόνος για την έκδοση των βραβευμένων διηγημάτων από τις EΚΔΟΣΕΙΣ «IKONA» Ι&Γ Χριστόπουλος , τους οποίους και ευχαριστούμε για τη χορηγία τους. Θα προηγηθεί έγκαιρα σχετική ανακοίνωση με την ακριβή ημερομηνία.
Την επιμέλεια των εννέα κειμένων θα αναλάβουν οι καθηγήτριες πανεπιστημίου και μέλη της επιτροπής Ιφιγένεια Μποτουροπούλου, πρόεδρος,  και η Βασιλική Λαλαγιάννη, τις οποίες και ευχαριστούμε.
Ευχαριστούμε επίσης και τα άλλα μέλη της επιτροπής τον Γιάννη Φίλη, τον Πάνο Σταθόγιαννη και τον Νίκο Μπουμπάρη για τη βοήθειά τους.
Το εξώφυλλο του βιβλίου θα φιλοτεχνηθεί από την Αναστασία Κόρδαρη η οποία έχει κάνει και το λογότυπο της Ένωσης και την ευχαριστούμε.
Φιλικά
Η Πρόεδρος της ΕΣΛΑ

Κατερίνα Παπαδριανού