Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

"ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ"

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ  ΤΟ  ΣΧΟΛΙΟ  ΤΗΣ  ΣΩΤΗΡΙΑΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ  ΣΤΟ www.parapolitikaargolida.gr

 "Δε ζωντανεύουν οι νεκροί, όσο κι αν κλαις, δεν ωφελεί."

Μου είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο το θέμα που θα σχολιάσω γιατί αφορά έναν φίλο , έναν άνθρωπο που εκτιμώ και αυτός είναι ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς και σήμερα φοβάμαι πως θα τον στεναχωρήσω.

 Φίλε Τάκη, καταρχήν χαίρομαι γιατί κρατάς πισινή και δεν δηλώνεις ξεκάθαρα πως θα είσαι υποψήφιος αλλά πως απλά είσαι παρών , αλλά δεν ξέρω αν έριξες και μια δεύτερη ματιά στην δήλωση σου. Γιατί κλείνεις δηλώνοντας λαγός Τάκη μου και όχι υποψήφιος , γιατί κάποιος που έχει αποφασίσει να είναι υποψήφιος για Δήμαρχος δεν γράφει κάτι τέτοιο "Δηλώνω παρών στα δημοτικά πράγματα, πιστεύοντας ότι έστω και κατ’ελάχιστον αυτή η δήλωση μου θα ωφελήσει τους συνδημότες μας, κάνοντας κάποιους να αφυπνιστούν και να προσπαθήσουν να δουλέψουν σοβαρά τα επόμενα τρία χρόνια.". 

Ας πάμε στην αρχή της δήλωσης σου , λες "Αν και τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι εκτός Ελλάδος, ποτέ δεν έπαψα να παρακολουθώ τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα στο Ναύπλιο. Απέφυγα συνειδητά να παρέμβω, μη θέλοντας να θεωρηθεί ότι προσπαθώ να παρεμποδίσω και υποσκάψω το έργο της Δημοτικής Αρχής.". 
Τάκη μήπως υποτιμάς λιγάκι τη νοημοσύνη μας, όταν μήνες πριν ,τουλάχιστον ο  ένας εκ των δυο διαγραφέντων(πριν από τις διαγραφές) έκανε κινήσεις μιλώντας εξ ονόματος σου προσπαθώντας να φτιάξει δημοτικό συνδυασμό ή τα γεμάτα υπονοούμενα post στο facebook που έδειχναν κάποιον που αντιπολιτεύεται την δημοτική πλειοψηφία.
Όσο αφορά για τις ερωτήσεις των δημοτών και τον συμβούλων προς εσένα,προκύπτουν ξεκάθαρα από την δική σου στάση  φίλε μου και αυτό θα το καταλάβεις αν ρίξεις μια ματιά πίσω σου. Κλείνω φίλε μου Τάκη θυμίζοντας σου κοντινά παραδείγματα όπως του Τσούρνου και του Πλατή και εδώ κολλάνε οι στίχοι του Μπάμπη Μπακάλη που τραγούδησε και ο Στέλιος Καζατζίδης  "Δε ζωντανεύουν οι νεκροί, όσο κι αν κλαις, δεν ωφελεί.".

Υ.Γ. Ελπίζω αυτή την φορά το γραφείο τύπου σου να σου φτιάξει email και να μην στέλνεις την αλληλογραφία σου  από άσχετες διευθύνσεις , επειδή έχουν πιο σοβαρά πράγματα να κάνουν...