Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

O NIKOS ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Europa με δυάδες

Μια χαρά πήγε χθες, η δυάδα του 3.69 πέρασε πανεύκολα, εντέλει τα «μικρά» πλήρωσαν και σε γκολ (Αρσεναλ, Μπάγερν, Μπάρτσα), εντέλει η Μπαρτσελόνα δεν είναι… Γκουαρδιόλα (αλλά Μέσι), εντέλει η Ατλέτι συνεχίζει να με εντυπωσιάζει, εντέλει η Γκλάντμπαχ έχει… ανέβει επίπεδο. Πολύ.

Πιεσμένος ο χρόνος σήμερα, δεν θα δείτε μεγάλη ανάλυση για 24 ματς, άλλωστε λόγος δεν υπάρχει. Ορισμένα δεν τα κοίταξα καν, είτε δεν έχουν αξία είτε είναι όλα ανοιχτά.  Για να μη σας απογοητεύσω όμως, ό,τι έχει το μυαλό μου, το παραθέτω με bullets

* Καραμπάγκ – ΠΑΟΚ: ναι, στο 3.10 το διπλό ιντριγκάρει αλλά μακρινό ταξίδι, έλλειψη φρεσκάδα από τον «δικέφαλο», σκληροί οι Αζέροι. Και 0-0 πάει.
* Θέλτα – Αγιαξ: η Θέλτα δεν είναι ούτε για να ρίχνει 4 στην Μπάρτσα ούτε για να τρώει 5 στη Βιγιαρεάλ, κάπου στη μέση η πραγματική της δυναμική, και ο Αγιαξ έρχεται από μεγάλο, καλό σερί έχοντας πλέον ευχέρεια στο γκολ, στο αμφίτερμα δεν αντιλέγω.
* Κόνιασπορ – Μπράγκα: μαθαίνουν ακόμη οι Ικονιάτες τας… Ευρώπας, καλύτερη ομάδα η Μπράγκα, θαρρώ ότι δεν θα ηττηθεί. Πολύ ισοπαλία, κρίμα που το διπλό είναι φαβορί του 2.40 (και όχι στο 2.80+ να κάναμε άλλη κουβέντα).
* Οσμανλίσπορ – Βιγιαρεάλ: πολύ άξια ομάδα έχουν οι Τούρκοι, μαχητική και με καλή άμυνα, δεν θεωρώ ευκαιρία του 2.25 του διπλού, και 4 βαθμούς να πάρει εναντίον τους η Βιγιαρεάλ, μια χαρά είναι.
* Σλόβαν Λίμπερετς – Φιορεντίνα: κάθε συζήτηση σταματά όταν βλέπεις το διπλό στο 1.75.
* Σταντάρ Λιέγης – Παναθηναϊκός: η λογική λέει άσο και στο 2.30 πια, ανέβηκε κάπως.. Αλλά δεν είναι δα και θηρίο η Σταντάρ, έτσι;
* Μάιντς – Αντερλεχτ: οι Γερμανοί δεν έχουν νίκη ακόμη εντός σε ομίλους και είναι στο 1.80 ενάντια σε μια απρόβλεπτη Αντερλεχτ. Μακριά.
* Ραπίντ Βιέννης – Σασουόλο: καλή η απόδοση του άσου στο 2.15 αλλά στη Ραπίντ το κλίμα είναι άσχημο (σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, αποδοκιμασίες κλπ.).
* Αλκμααρ – Μακάμπι Τελ Αβίβ: η διακοπή βοήθησε για να έχει επιστροφές βασικών της παικτών η ΑΖ, συν ότι απόψε γυρίζει ο πολύτιμος στόπερ Φλάαρ, οι Ισραηλινοί είναι χωρίς επίσημο παιχνίδι εδώ και τρεις εβδομάδες, ήτοι από την ήττα με την Ντάλντακ. Στο 2.20 είναι δίκαιος ο άσος…

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)