Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

O NIKOS ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


22 σκέψεις, 5 επιλογές

Αναρτώ νωρίς ίσα ίσα για να αναφέρω τι ποντάρω. Και ποντάρω πιο πολύ για την… ίντριγκα.

Καραμπάγκ – Γκέτεμποργκ: 1-0 οι Σουηδοί στο πρώτο, έχουν καλή ομάδα οι Αζέροι πάντως και με εμπειρία στους ομίλους. Ο άσος είναι όμως απαράδεκτα στο 1.55, δεν αντιλέγω στο goal/goal του 2.30.
Σλόβαν Λίμπερετς – ΑΕΚ Λάρνακας: θεωρητικά με το 1-0 στην Κύπρο έχει τελειώσει η πρόκριση όμως η ΑΕΚ είναι ομάδα των… διπλών έως τώρα. Μπερδεμένο, στην άκρη.
Γκρασχόπερ – Φενερμπαχτσέ: μετά το 3-0 της Πόλης δεν υπάρχει ενδιαφέρον, οι Τούρκοι θα κατέβουν με αλλαγές. Πάσο.
Ρόζενμποργκ – Αούστρια Βιέννης: οι Νορβηγοί προκρίνονται με το… ελάχιστο (1-0), οι Βιεννέζοι πήραν αυτό που άξιζαν στο πρώτο (2-1), πολύ χαμηλός ο άσος (1.53). Δίκοπο μαχαίρι τέτοιες ρεβάνς, αν φας πρώτος γκολ… τετέλεσθαι. Η Αούστρια έχει βρει λίγο ρυθμό, το έδειξε και επί της φορμαρισμένης, έως την Κυριακή), Αλταχ, κοντά στο 1.70 το αμφίτερμα (αν έπαιζα κάτι).
Μπρόντμπι – Παναθηναϊκός: το 2.15 του άσου δεν το λες και κακό, ούτε το over του 1.80. Ο ΠΑΟ πάει για την… επικύρωση, σε δύσκολη έδρα και φανατισμένο κλίμα μετά τις προκλήσεις των Δανών. Είπα να μην μπλέξω εντέλει.
Παρτιζάνι – Κράσνονταρ:
4-0 στο πρώτο, κανέναν ενδιαφέρον. Οι Αλβανοί για το γόητρο, θα το παλέψουν πάντως.
ΠΑΟΚ – Ντινάμο Τιφλίδας: εξίσου αδιάφορο, η Τούμπα όμως είναι… απαιτητική, όπως και ο Βλάνταν Ιβιτς που θέλει να δει την αξία παικτών που έως τώρα είναι β’ επιλογές (π.χ. Κάνιας, Μπίσεσβαρ). Στο 2.20 ο άσος από ημίχρονο.
ΜΠΑΤΕ – Αστάνα: οι Καζάκοι είναι ομάδα έδρας, νομίζω το 2-0 δεν γυρίζει και θα προκριθούν, ειδικά από τη στιγμή που η ΜΠΑΤΕ έχασε με τραυματισμό τον Χλεμπ (κατά 90% θα χάσει το αποψινό). Μακριά.
ΑΖ Αλκμααρ – Βοϊβοντίνα: το 3-0 στο πρώτο τερμάτισε κάθε ενδιαφέρον, πάντως οι Σέρβοι τα τελευταία χρόνια έχουν βγάλε ορισμένα φοβερά διπλά (3-0 στην Μπούρσασπορ, 4-0 στη Σαμπντόρια πέρυσι)!
Οσμανλίσπορ – Μίντιλαντ: στην πρώτη της ευρωπαϊκή συμμετοχή απέχει μια ανάσα από τους ομίλους η Οσμανλί (πρώην Ανκαρασπορ, για τους… παλιούς). 1-0 στο α’ ματς, καλή ομάδα με ομοιογένεια, πέντε έβαλε στην Αγκυρα στον προηγούμενο γύρο με τη Ζίμπρου. Δεν είναι κακό το over στο 2.15.
Γκενκ – Λοκομοτίβα: 2-2 στο Ζάγκρεμπ, το γύρισαν οι Κροάτες μέσα σε επτά λεπτά (52'-59') από δύο γκολ πίσω. Η νεανική ομάδα των Βέλγων έχει momentum, έβγαλε τρία στο Λόκερεν, η Λοκομοτίβα έχει 11/13 over 2,5 στην Ευρώπη ανεξαρτήτως έδρας, κάτι που πληρώνει 1.60 (στο 1.50 ο άσος).
Σκεντίγια – Γάνδη: ο άσος πληρώνει 4.00, το ματς διεξάγεται 45 χλμ. μακριά από τη φυσική έδρα της Σκεντίγια στο Τέτοβο, οι Αλβανοί έκανε τρεις προκρίσεις φέτος ήδη (οι μόνες που έχουν!) αλλά η Γάνδη έχει εξαιρετική ομάδα και καλό ρόστερ… Στο 1.93 το over 2,5 και στο 5.00 να περάσουν οι Αλβανοί (που είχαν και πέρυσι ομάδα στους ομίλους, τη Σκεντέρμπεου), στο 1.90 το 1Χ…
Αντερλεχτ – Σλάβια: 3-0 το ματς στην Πράγα, κανέναν ενδιαφέρον.
Σπάρτα Πράγας – Σοντερίσκε:
οι Δανοί δεν έχουν νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα (0-3-3), η Σπάρτα είναι πρωτοπόρος στην Τσεχία. Εμπειρη, με καλή άμυνα έως τώρα. Χαμηλός όμως ο άσος (1.40).
Μάριμπορ – Γκαμπάλα:
οι Αζέροι ήταν τυχεροί αλλά εύστοχοι στο πρώτο (3-1), οι Σλοβένοι πάνε για ένa γρήγορο γκολ με στόχο τη δεύτερη πρόκριση σε ομίλους στην πέμπτη τους παρουσία σε play offs. Ισως ξαναβγεί over (1.90 απόψε), αλλά έμεινα μακριά.
Ερυθρός Αστέρας – Σασουόλο: 3-0 στο πρώτο, αν έχει αξία κάτι είναι η διπλή ευκαιρία των Σέρβων (αλλά μόλις στο 1.62).
Χάιντουκ – Μακάμπι Τελ Αβίβ: 2-1 στο πρώτο η Μακάμπι που είχε άλλες τρεις κλασικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Εχουν καλή ομάδα οι Ισραηλινοί, με έξυπνη επιλογή προπονητή (Σότα Αρβελάτζε) ενώ δεν έχει «τραβήξει» ακόμη ο Αργεντινός παιχταράς Σκαριόνε. Παίζει το g/g (στο 1.70).
Ολυμπιακός – Αρούκα: η πρόκριση έχει κριθεί αλλά το Καραϊσκάκη ζητά… άρτον και θέαμα μετά την αποτυχία με τους Μπεερσεβαίους. Στο 2.65 να βάλει πάνω από 2,5 γκολ η ομάδα του Πάουλο Μπέντο.
Σεντ Ετιέν – Μπεϊτάρ: 2-1 οι «στεφανουά» στο πρώτο, στο 1.40 ο άσος. Αδιάφορο.
Γουέστ Χαμ – Αστρα:
απίθανο να αποκλειστούν οι Λονδρέζοι (στο 1.30 ο άσος), η Αστρα έβγαζε μαχητικότητα αλλά έφαγε πέντε την Κυριακή από την Κλουζ. Τίμιο το 1.70 του over.
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπασακσεχίρ: 2-1 οι Ουκρανοί στην Πόλη, χωρίς ενδιαφέρον στοιχηματικά και αυτό.
Ραπίντ Βιέννης – Τρεντσίν:
το 4-0 του πρώτου ματς τερμάτισε κάθε ενδιαφέρον.


Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)