Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας

Ο  Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας την 14-3-2016 σας ανακοίνωσε από το BLOGGER και σε e-mail  το πρόγραμμα για το ταξίδι που θα πραγματοποιήσει στις " ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ "  27-6-2016 ". Η ανακοίνωση απευθυνόταν και σε εκτός Νομού Αργολίδας συναδέλφους και σε φίλους.


Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και γρήγορη, πέραν των προβλέψεών μας. Η συμμετοχή ξεπέρασε τα πενήντα (50 ) άτομα με αποτέλεσμα να δρομολογηθεί το μεγαλύτερο λεωφορείο 61 θέσεων του Ταξιδιωτικού Γραφείου " ΖAFIRIS TOURS ". 


Ο Σύνδεσμός μας σε συνεργασίας με το αναφερόμενο γραφείο προσπαθεί για ότι το καλύτερο ώστε να επιτευχθεί ένα ωραίο ταξίδι.

Τα δε ξενοδοχεία τα οποία επιλέχθηκαν από το Τουριστικό γραφείο είναι 4 * ώστε να προσφέρουν ότι γίνεται ποιο ωραίο από την κατηγορία που κατέχουν.


Στην συνέχεια της ανάρτησης αυτής υπάρχουν οι σημειώσεις για το κάθε ξενοδοχείο όπου δύναται όλοι που θα ταξιδέψουν να ενημερωθούν. Σε ένα από αυτά που η διαμονή είναι πέραν της μίας διανυκτέρευσης δεν υπάρχουν λόγια η φωτογραφία και οι παροχές του μιλάνε χωρίς κάτι παραπάνω από κανέναν. Για όλα όμως υπάρχουν φωτογραφίες προς ενημέρωση.

Το ταξίδι αυτό πλέον έκλεισε πριν μηνός από την πραγματοποίησή του, αυτό τα λέει όλα.

Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου εύχονται για ένα καλό Ταξίδι σε όποιους συμμετάσχουν.

Ο Σύνδεσμός μας σε κάθε ετήσιο πρόγραμμά του θα έχει ένα ταξίδι στο Εξωτερικό σας το έχουν υπ΄ όψιν όλοι οι συνάδελφοι των άλλων Συνδέσμων - Ενώσεων που δεν λαμβάνουν αλληλογραφία όπως τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας ώστε το επόμενο ταξίδι μόλις ανακοινώνεται να κάνουν γρήγορη δήλωση συμμετοχής.

Εσείς που θα μείνετε πίσω στην ωραία μας ΕΛΛΑΔΑ θα σας ενημερώσουμε όταν γυρίσουμε από το Ταξίδι με φωτογραφίες κ.λ.π. και σας περιμένουμε στο επόμενο Ταξίδι να είστε κοντά μας.