Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΔΕΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κυκλοθυμία και χαμηλή ενέργεια. Ο πολύς κόσμος σε εξαντλεί, τα πολλά λόγια σου φέρνουν πονοκέφαλο. Θες να σε αφήσουν στην ησυχία σου και δεν συμβαίνει. Καλύτερα να ξεσπάσεις αντί να καταπιεστείς πάντως.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Μα κάθε φορά που δεν θες να δεις κάποιον/α (έχεις κι εσύ τα προβλήματα σου ρε αδερφέ!), να το εκλαμβάνει ο/η άλλος/η σαν απόρριψη και να σε πρήζει μετά. Πω ρε κόμπλεξ που κουβαλάει ο κόσμος!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Ίσως κατά τη διάρκεια της ημέρας γίνει τόσο δύσκολο να βάλεις χαλινάρι στις σκέψεις σου που θα σε πιάσει πονοκέφαλος. Ίσως αρχίσεις να πνίγεσαι σε ενδεχόμενα, σκέψεις για το μέλλον, παράπονα για το παρελθόν. Ίσως πρέπει να σταματήσω να γράφω γιατί θα με διαολοστείλεις και ένα δίκιο θα το έχεις… Καλή δύναμη! Ciao!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Μάντεψε τι; Πάλι σήμερα το μυαλό σου θα είναι αλλού. Πάλι θα ονειροπολείς/φαντασιώνεσαι ένα μέλλον που δεν είναι μέλλον. Και τι είναι; Μια λαχτάρα να ξαναζήσεις ένα ευτυχισμένο παρελθόν με κάποιον/α που σου λείπει. Ευτυχώς υπάρχει και το γραφείο.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως αυτή την εποχή εσύ πρέπει να αναλαμβάνεις τις περισσότερες πρωτοβουλίες στον ερωτικό τομέα και να μην περιμένεις σαν το ακριβό έκθεμα στη βιτρίνα για να έρθουν να σε διεκδικήσουν. ΟΚ, τώρα που το ξεκαθαρίσαμε θα κάνεις κάτι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Αν διαβάζεις τα περισσότερα από τα tips θα δεις ότι περιστρέφονται συνήθως γύρω από την αγάπη/τον έρωτα/τις σχέσεις. Γιʼ αυτό σε καταλαβαίνω σήμερα αν θέλεις να κλείσεις την σελίδα, να ουρλιάξεις από ξενέρα ή νʼ απαντήσεις δεικτικά πόσο αδιάφορο/η σʼ αφήνουν όλʼ αυτά. Θα μου επιτρέψεις πάντως να διατηρήσω τις υποψίες μου πως θα τα κάνεις όλα αυτά για ξεκάρφωμα…

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ε ναι λοιπόν! Σήμερα θες να περπατάς με ίσιους τους ώμους, να γοητεύεις, να σου κάνουν τα χατίρια (χωρίς να χρειαστεί να ιδρώνεις για ένα «Ναι!» λες και τρέχεις μαραθώνιο βάδην) κι οι οικείοι σου να σου υπενθυμίζουν πόσο σʼ αγαπάνε και σʼ έχουν ανάγκη. Τώρα αν μερικοί/ες εκεί έξω αυτό το ονομάζουν ωραιοπάθεια, το πρόβλημα είναι στον τραυματισμένο τους εγωισμό και όχι στην δική σου διάθεση. Ε μα πια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σαν κάποιος να σου έχει κάνει ένεση νοβοκαΐνης σήμερα και έχει φυλακίσει όλη σου την ενέργεια και τον τσαμπουκά. Και όταν δεν αισθάνεσαι έτοιμος/η να πολεμήσεις ανά πάσα στιγμή, όλοι ξέρουμε πως δεν θες να σου μιλάει άνθρωπος. Εγώ τουλάχιστον αυτό σκέφτομαι να κάνω με τους φίλους μου Σκορπιούς σήμερα...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Ναι, ναι… Δεν αντέχεται σήμερα ο κόσμος αυτός. Κρίσεις, ειδήσεις, προβλήματα, οικονομία (σε χρήματα και συναισθήματα), φοβισμένα βλέμματα, προβληματισμένοι αναστεναγμοί, σφραγισμένα χαμόγελα. Και όσο δεν αντέχεται τόσο σε πιάνει μια παρόρμηση είτε νʼ αρχίσεις να χαστουκίζεις αγνώστους στο δρόμο μπας και συνέλθουν, είτε να φτιάξεις μια βαλίτσα και να επιλέξεις τυχαία έναν προορισμό κι όπου σε βγάλει...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

ΚΑΙ το σώμα σου έχει ανάγκες όμως εσύ δείχνεις να το ξεχνάς συστηματικά. Ασχολήσου με τον εαυτό σου, χαλάρωσε, περιποιήσου την εμφάνιση σου, κοιμήσου λίγο παραπάνω. Φωνάζει από μακριά πόσο στρεσαρισμένος/η είσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Επειδή ο κίνδυνος να θες σήμερα να αναλάβεις ακόμη περισσότερες ευθύνες είναι πιο ορατός από ποτέ, αν δεις να σε πιάνει πήγαινε στην τουαλέτα, ρίξε παγωμένο νερό στο πρόσωπο σου και βγες να σε χτυπήσει λίγος αέρας να συνέλθεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)


Τις περισσότερες φορές σου είναι σχεδόν αδύνατο να περιγράψεις την ένταση με την οποία βιώνεις τον έρωτα. Και πώς να το κάνεις όταν νιώθεις σε κάθε άγγιγμα του/της σαν να σε διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα και μέσα σʼ έναν εναγκαλισμό να σκορπάς σε χίλια μόρια που τυλίγουν τον αέρα. Αν είσαι σε σχέση μην αναλωθείς σε τίποτα άλλο εκτός από αγάπη. Αν δεν είσαι, ρε γαμώτο, είναι από τις μέρες που σου λείπει πιο πολύ!