Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Μελέτη, ένστικτο και έμπνευση

Η απάντηση στο μεσοβδόμαδο… ξύλο, που έπεσε Τρίτη – Τετάρτη, οφείλει και πρέπει να δοθεί από τους ίδιους τους παίκτες του στοιχήματος. Πώς; Με Μελέτη (όχι… Ελεονώρα!), ένστικτο και έμπνευση. Και, πάντα, με ρίσκο.

Το στοίχημα έχει τους δικούς του, άγραφους κανόνες άλλωστε…

Στην Τρίπολη η πολύ δουλεμένη από τον Γιάννη Ματζουράκη, και με ομοιογένεια, Καλλονή θα δοκιμαστεί ενάντια στον Αστέρα που, δίχως υπερβολή, έχει πέσει στα… βαθιά. Είχε την Μπεσίκτας μεσοβδόμαδα, τώρα τους νησιώτες και μετά από λίγα 24ωρα παίζει με τον Αιγινιακό στην Πιερία για το Κύπελλο. Πολλές υποχρεώσεις για μια ομάδα που τώρα, σιγά σιγά, ενηλικιώνεται.

Στη Ligue 1 υπάρχει το ματς του «Μουστουάρ» όπου η Λοριάν υποδέχεται τη Ρεμς. Μια Λοριάν αποδυναμωμένη, χωρίς τον αξιόλογο στόπερ Μανγκά και τον φορ Αμπουμπακάρ, και μια Ρεμς που έκανε πολύ καλό παιχνίδι με την Τουλούζ, νίκησε άνετα, είχε αυτοματισμούς και βγάζει αυτοπεποίθηση.

Στην Bundesliga, η Αουγκσμπουργκ παίζει με την ομάδα μου στη Γερμανία, τη Βέρντερ. Μια Βέρντερ που έχει μείνει πίσω στο σκορ σε όλα της τα ματς ως τώρα αλλά δεν ηττήθηκε. Μήπως ήρθε η ώρα να προηγηθεί και να νικήσει; Εικάζω πως ναι.

Στο «Ελ Αρκάνχελ» της Κόρδοβα δοκιμάζεται η Σεβίλλη, λίγα 24ωρα μετά τον αγώνα με τη Φέγενορντ όπου θα παρατασσόταν με αλλαγές. Η νεοφώτιστη στο 1-1 με την Αλμερία έδειξε βελτιωμένη και, με λίγο ρίσκο και τύχη, μπορεί να κάνει μια σημαντική επιτυχία.

Οι… δώδεκα φυλές του Ισραήλ έχουν μαζευτεί στην ενδεκάδα της Μερσίν, με τον περσινό «κορμό» και ορισμένες μεταγραφές πορεύεται η Ρίζεσπορ. Σε ουδέτερο το ματς, πολύ υψηλό το διπλό που άνοιξε στο 3.00 για μια ομάδα που έχει ταλέντο στο να παίρνει αποτελέσματα, όταν βρεθεί σε καλή ημέρα. Παίρνω το ρίσκο.

Πιο αποτελεσματική και περισσότεροι έτοιμη δείχνει η Κόνιασπορ, παίζει καλά η Σίβασπορ αλλά της λείπει η αποτελεσματικότητα και η τύχη. Βάση του τρόπου παιχνιδιού τους, το ματς προδιαθέτει για over 2,5 τέρματα, υπό… συζήτηση η κόντρα του άσου (στην ίδια τιμή το Χ2) αν λείψει εκ νέου ο στόπερ Ντα Κόστα. Κύρια επιλογή όμως, το αμφίσκορο.

Μιλάμε για ρίσκο, ΟΚ; Εξ ου και υπάρχει και το ασιατικό και στα πέντε προαναφερθέντα σημεία, απλώς «κατεβάζεις» τις αποδόσεις. Είτε στο +0,25 (μισή πληρωμή σε ισοπαλία) είτε στο +0,5 (ουσιαστικά η διπλή ευκαιρία). Τα… πάντα όλα για το ασιατικό χάντικαπ εδώ! Πάμε και στην τριάδα…

Φύσει επιθετικές ομάδες και η Λόκερεν και η Μαλίν, στα τελευταία οκτώ στο «Ντάνκαμ» σημειώθηκαν, σε όλα, τουλάχιστον τρία γκολ. Αλλο ένα αμφίσκορο…

«Χέλρεντομ» και Φίτεσε εναντίον Χέρενφεν. Η Φίτεσε εντός Αρνεμ παράγει φάσεις και αμυντικά εξακολουθεί να μην πείθει, υποδεχόμενη μια ομάδα που έρχεται από τρεις σερί νίκες. Goal/goal κι εδώ.

Αυτά εν ολίγοις. Μια τριάδα αμφίσκορων και ένα super yankee όπου ζητάμε τουλάχιστον δυάδες. Πάντα η τελική επιλογή είναι δική σας.


Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)