Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Π.ΜΟΥΓΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Α.Δ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 
Ο πολιτευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων Αργολίδος, Πέτρος Μούγιος, Υποστράτηγος Αστυνομίας Ε.Α.- Aγρότης δήλωσε σχετικά με το πρόσφατο αίτημα της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδος για ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, το οποίο αναρτήθηκε στις Αργολικές Ειδήσεις, τα εξής: 

"Προερχόμενος από την Αστυνομία και ορισμένος στον τομέα της Δημόσιας Τάξης των ΑΝ.ΕΛ., γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα της Αργολίδος, καθότι έχω εργασθεί και υπηρετήσει ως Υποδιευθυντής της Α. Δ. Αργολίδος, θεωρώ δίκαιο το αίτημα της Ε.Α.Υ. Αργολίδος για
ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό κατά τις έκτακτες και συμπληρωματικές μεταθέσεις 2013. Οι Αστυνομικοί της Α.Δ. Αργολίδος δεν θα είχαν τόσες επιτυχίες στην πάταξη εγκληματικότητας εάν δεν υπερέβαλαν εαυτόν.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμπαριστάμεθα στο αίτημά τους, το οποίο πρέπει το Α.Ε.Α. να ικανοποιήσει άμεσα για την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία των υπηρεσιών και επιτυχή πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, αφού ληφθεί υπόψη και το διάσπαρτο του αγροτικού πληθυσμού.