Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ


Ξεκιναει το πρωταθλημα ανεξαρτητων ομαδων στην Αργολιδα
Διοργανώνεται φέτος το πρωταθλήμα ποδοσφαίρου ανεξαρτήτων ομάδων στην Αργολίδα, με τη συμμετοχή 12 ομάδων. Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε δύο
ομίλους και υπεύθυνη για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος είναι η ΕΠΣ Αργολίδας με την υποστήριξη του Δήμου Άργους Μυκηνών και του Δήμου Ναυπλιέων.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ που έχει συπληρώσει 21 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα της Αργολίδας, πάντα ως ανεξάρτητη ομάδα.
Φέτος υπάρχει πλήρης οργάνωση στο πρωτάθλημα και πέρα από τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ συμμετέχουν και ανεξάρτητες ομάδες με αρκετά χρόνια παρουσίας, όπως ο Ιούνης 88, ο Κένταυρος, ο Σπάρτακος, ο Ορφέας, ο Αργέας αλλά και ομάδες παλαιμάχων.
Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι Παλαίμαχοι της Δαλαμανάρας, του Κουτσοποδίου, της Αγίας Τριάδας, του Άργους, του Ναυπλίου, του Άστρους
Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 13 Μαρτίου και όλοι οι αγώνες έχουν κοινή ώρα έναρξης τις 17:30.
Στον πρώτο όμιλο ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ αντιμετωπίζει τους Παλαίμαχους Δαλαμανάρας στο γήπεδο του Παναριτίου.
Ο Ορφέας παίζει με τους Παλαίμαχους της Αγίας Τριάδας στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας, ενώ στο γήπεδο του Κουτσοποδίου οι Παλαίμαχοι Κουτσοποδίου υποδέχονται τον Κένταυρο.
Στον δεύτερο όμιλο ο Ιούνης 88 παίζει με τον Αργέα στο γήπεδο της Νέας Κίου, οι Παλαίμαχοι Άστρους αγωνίζονται στο γήπεδο της Λέρνας με τον Σπάρτακο και οι Παλαίμαχοι Άργους αντιμετωπίζουν τους Παλαίμαχους Ναυπλίου στο ΔΑΚ Τίρυνθας.