Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Αρχαίας Επιδαύρου - για το ΚΔΑΠ

Σημαντική ενημέρωση για το ΚΔΑΠ από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Αρχαίας Επιδαύρου
Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε πως σε 2 ΜΕΡΕΣ ΛΗΓΕΙ η διορία δήλωσης ενδιαφέροντος για το Κ.Δ.Α.Π. !!

Θα θέλαμε να σας επιστήσουμε λίγο την προσοχή πάνω σε αυτό το θέμα, γι

ατί είναι κρίμα να χαθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα από τον Δήμο μας και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τους γονεις, δηλαδή ΕΜΑΣ!

Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε πως αυτό το πολύ σημαντικό για τα παιδιά μας πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΆΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, επιδοτείται από το κράτος, είναι πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Για την εγγραφή μας αρχικά ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ ΠΟΥ ΖΗΤΆΕΙ (μπορούμε να τα προσκομίσουμε αργότερα όταν το πρόγραμμα εγκριθεί στο Δήμο μας). Για να εγκριθεί το πρόγραμμα από το κράτος για τον Δήμο μας, πρέπει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες εγγραφές, οι οποίες ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΈΣ ΠΡΟΣ ΕΜΆΣ, αν δηλαδή κάποιος αλλάξει γνώμη και δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει το παιδί του το πρόγραμμα "ΚΔΑΠ" δεν θα έχει κυρώσεις. Αν όμως δεν κάνει τώρα την αίτηση δεν θα μπορεί μετά να μπει στο πρόγραμμα.

Το αίτημα γίνεται ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ των παιδιών με τους προσωπικούς της κωδικούς taxisnet. Και αυτό κάνει την διαδικασία ακόμη πιο εύκολη!!!! Το μόνο που πρέπει υποχρεωτικά να δώσετε τώρα είναι τα ΑΜΚΑ των παιδιών σας όταν αυτό σας ζητηθεί. Για όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που ζητάει πατάτε επόμενο μέχρι να γράψει κάποια στιγμή "●αποδέχομαι τους όρους" και "Υποβολή αίτησης". Σας διαβεβαιώνουμε πως η διαδικασία είναι πολύ εύκολη!!!

Γι'αυτό σας καλούμε όσοι δεν έχετε κάνει ακόμα την αίτηση μην το αμελήσετε!!! Είναι κρίμα τα παιδιά μας να χάσουν ένα τόσο καλό πρόγραμμα για 5 λεπτά από το χρόνο μας, τόση ώρα θα χρειαστείτε για να υποβάλλετε την αίτηση!!!
Σας επαναλαμβάνουμε πως για να μπορέσει ο Δήμος να πάρει έγκριση από το κράτος και να το εφαρμόσει πρέπει ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΊΤΗΣΗ!!!

Στα σχόλια σας επισυνάπτουμε και το link για να βοηθήσουμε τις μαμάδες που τυχόν δυσκολεύονται με το διαδίκτυο.

Σας ευχαριστούμε πολύ.
Με εκτίμηση, τα μέλη του συλλόγου