Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Το Επιμελητήριο Αργολίδας αναλαμβάνει την τηλεκατάρτιση Επιστημόνων-Ελεύθερων Επαγγελματιών

Το Επιμελητήριο Αργολίδας αναλαμβάνει την τηλεκατάρτιση Επιστημόνων-Ελεύθερων Επαγγελματιών
Το Κέντρο Δια βίου Μάθησης του Επιμελητηρίου Αργολίδας, ενημερώνει τους δυνητικούς ενδιαφερόμενους Επιστήμονες-Ελεύθερους Επαγγελματίες, για το νέο πρόγραμμα που αναμένεται να ανακοινωθεί και που αποσ
κοπεί στην αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον αντίστοιχο κλάδο.
Ειδικότερα στο πρόγραμμα με επιταγή κατάρτισης (voucher), για την αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων Επιστημόνων – Ελεύθερων Επαγγελματιών, θα συμπεριλαμβάνονται ωφελούμενοι από τους ακόλουθους βασικούς επιστημονικούς κλάδους :
  • Δικηγόρων
  • Γιατρών (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων, ψυχιάτρων και λοιπού ιατρικού προσωπικού)
  • Μηχανικών / αρχιτεκτόνων
  • Οικονομολόγων /Λογιστών
  • Εκπαιδευτικών και
  • Ερευνητών
Το εκπαιδευτικό επίδομα των ωφελουμένων θα είναι ύψους 600 ευρώ για έκαστο εξ αυτών και θα αφορά 100 ώρες τηλεκατάρτισης.
Την υλοποίηση του προγράμματος αναλαμβάνει το Κέντρο Δια βίου Μάθησης του Επιμελητηρίου Αργολίδας με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης .
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί άμεσα από τη Γενική Γραμματεία Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και θα χρηματοδοτηθεί από συγχρηματοδοτούμενους πόρους.
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν άμεσα τα στοιχεία τους (oνοματεπώνυμο, τηλέφωνο, επάγγελμα και e-mail) αποστέλλοντας e-mail στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: epanmke@gmail.com
ΠληροφορίεςΚουλεντιανός Ιωάννης τηλεφ. 2751067216 -2751063023

Ο ΠΡOΕΔΡΟΣ
ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ