![Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ](https://cdn.cnngreece.gr/media/com_news/story/2019/09/26/191974/main/423633.jpg)
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, προσκαλεί τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων (δημοτικών και νηπιαγωγείων)του νομού μας , σε ενημερωτική σύσκεψη με θέμα: «Στεγαστικό πρόβλημα των σχολικών μονάδων του νομού μας.Προτάσεις και προοπτικές.»
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στις 6 το απόγευμα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.
ΥΓ. Παρακαλούμε τους Διευθυντές και τους προϊσταμένους των σχολικών μονάδων να προωθήσουν την παραπάνω πρόσκληση στους Συλλόγους Γονέων των σχολείων τους.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.