Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Κοινότητα Ερμιόνης:Ευχαριστήρια για τα Δώρα Χριστουγέννων 2019



  

Ερμιόνη  13/11/2019
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                     
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
Ταχ. Δ/νσης: Ερμιόνη
Ταχ. Κώδικ: 21051
                                                       ΠΡΟΣ: –MOTOR OIL
Υπόψη
  • κ.κ. Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Θέμα: «Δώρα Χριστουγέννων 2019».

Αξιότιμοι Κύριε Βαρδή και Κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη,
για μία ακόμη χρονιά σας ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά των  Χριστουγεννιάτικων δώρων στους μαθητές των Σχολείων της Εκλογικής Περιφέρειας Ερμιόνης και σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια πολλά και Καλές Γιορτές
Να είστε βέβαιοι ότι τα δώρα σας αποτελούν πλέον θεσμό για τα Σχολεία μας, οι μαθητές μας τα περιμένουν με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονούν να φτάσει η μέρα που θα τα παραλάβουν.

Κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη,
Όπως καλά  γνωρίζετε στο διάβα της ζωή μας, αρκετές φορές  έρχονται στην μνήμη μας  κάποιες εικόνες που χωρίς να το έχουμε προσέξει έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα  μας.
Πολλές από  αυτές τις εικόνες στην ταχύτητα της καθημερινότητας  τις προσπερνάμε  χωρίς να έχουμε  καταλάβει πόσο σημαντικές υπήρξαν για την διαμόρφωση του χαρακτήρα μας  και της προσωπικής μας  παιδείας.
Σήμερα λοιπόν επ΄ ευκαιρία της ετήσιας επιστολής μας ως Κοινότητα Ερμιόνης για τον αριθμό των παιδιών των σχολείων μας με σκοπό την χριστουγεννιάτικη προσφορά σας. θα ήθελα να αναφερθώ ότι η συγκεκριμένη πράξη για εμένα έχει μεγάλη συναισθηματική αξία.
Και έχει μεγάλη συναισθηματική αξία, διότι επαναφέρει  στην μνήμη μου την χαρά  μου  και των άλλων μικρών παιδιών της τότε Ερμιόνης, όταν  με κοντά παντελονάκια περιμέναμε στις διακοπές των Χριστουγέννων  το ερχομό του πρωτότοκου γιού σας Γιάννη (ΤΖΙΚΕΡ) , τον Γιάννη ο οποίος  μοιραζόταν μαζί μας  τα παιχνίδια του και στη γειτονιά μας γινότανε το μεγαλύτερο «παιδομάζωμα» του χωριού.
Παράλληλα οι νουθεσίες και η ζεστασιά της κυρά Λίτσας και του κυρ Γιώργη  μας έκαναν να αισθανόμαστε ότι είμαστε  τα πιο τυχερά παιδιά αυτού του κόσμου.
Σήμερα, από τη θέση του Προέδρου ,  με χαραγμένα αυτά τα απλά και ανθρώπινα περιστατικά στη μνήμη μου, αντιλαμβάνομαι, όπως και εσείς πολύ καλύτερα από τον καθένα μας , ότι η Χριστουγεννιάτικη προσφορά σας προς τους μαθητές της πόλης μας και των άλλων δύο πόλεων (Ηλιοκάστρου και Θερμησίας) του πρώην Δήμου Ερμιόνης,  σκοπό έχουν  να αναδείξουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα αγαθά και τις αξίες της αλληλεγγύης, της προσφοράς, της πατριωτικής σας συνείδησης και της αγάπης προς όλα τα παιδιά του κόσμου .
Εναπομένει σε μένα, στους συνεργάτες μου Κοινοτικούς Συμβούλους και σε όλους τους ταγούς της ιδιαίτερης πατρίδας σας να φωτίζουμε αυτές τις πράξεις σας με το Φως του Άστρου της Βηθλεέμ.
  Σας ευχαριστούμε
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
 ΙΩΣΗΦ   ΓΑΝΩΣΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Κοινότητα Ερμιόνης μετά την παραλαβή των καθιερωμένων Χριστουγεννιάτικων Δώρων από το Ίδρυμα Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη – εθιμοτυπία που καθιερώθηκε επί Δημαρχίας Ανάργυρου Λεμπέση- με μέριμνα των Κοινοτικών Συμβούλων μας Γεωργίου Μέλλου, Φανής Χατζή και Φραιδάκη Μιχάλη τα παρέδωσε  στους Διευθυντές των Σχολείων της πόλης μας και στους Προέδρους των όμορων Κοινοτήτων Θερμησίας και Ηλιοκάστρου, όπου με δική τους μέριμνα θα διανεμηθούν στους μαθητές .
τους   ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα , Χρόνια Πολλά και καλή πρόοδο


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
ΙΩΣΗΦ ΓΑΝΩΣΗΣ