Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Γ. Μανιάτης: «Έμμεση επιβεβαίωση των καταγγελιών Μαρινάκη, η σιωπή του Αλ. Τσίπρα για το δάνειο Καλογρίτσα»

Γ. Μανιάτης: «Έμμεση επιβεβαίωση των καταγγελιών Μαρινάκη, η σιωπή του Αλ. Τσίπρα για το δάνειο Καλογρίτσα»
(Σημεία συνέντευξης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, Εκπομπή "ΣΗΜΕΡΑ", με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου)

Την έμμεση επιβεβαίωση των καταγγελιών του εφοπλιστή Μαρινάκη, δείχνει με τη μέχρι τώρα στάση του ο Αλ. Τσίπρας, όπως τόνισε σήμ

ερα σε εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης.

 Όπως χαρακτηριστικά είπε, αν ο κ. Μαρινάκης είχε άδικο, όφειλε ο ΠΘ να τον διαψεύσει αμέσως τόσο με την ανακοίνωση του Μαξίμου, όσο και με την ομιλία του στην Καλαμάτα. Αποδεικνύεται δυστυχώς γι ακόμα μία φορά η βαρύτατη βλάβη, που έχει προκαλέσει ο Αλ. Τσίπρας με την παρέα του, στο δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

► Αν δεν είχε δίκιο ο κ. Μαρινάκης, θα έπρεπε ο Αλ. Τσίπρας να τον διαψεύσει μέσα σε μισή ώρα. Αντίθετα, ο κ. Τσίπρας, εμμέσως επιβεβαιώνει και τη συνάντηση και το αίτημα του Ν. Παππά για το δάνειο προς Καλογρίτσα, τόσο με την ανακοίνωση του Μαξίμου, όσο και με την ομιλία του στην Καλαμάτα.

► Τα γεγονότα στη διαπλοκή ΣΥΡΙΖΑ - Καλογρίτσα, θα συνδυάσουμε πια με το ότι έκοψαν το δρόμο Πάτρα - Πύργος σε οκτώ κομμάτια για να πάρει τα τέσσερα ο κ. Καλογρίτσας, ο οποίος έχει κηρυχθεί έκπτωτος σε τρεις άλλες εργολαβίες. Ας συνδυάσουμε αυτά τα γεγονότα με το σκάνδαλο ΔΕΠΑ και τα 120 εκατ. €, που χρωστά ο κ. Λαυρεντιάδης. Ο κ. Κιτσάκος καταγγέλλει επωνύμως, σε συνέντευξη τύπου και σε επίσημα έγγραφα, ότι τον έπαιρναν τηλέφωνο υπουργοί από το Μαξίμου για να κάνει ειδικό χειρισμό στο χρέος Λαυρεντιάδη. Παρ’ όλα αυτά, ο φάκελος με τα ονόματα υπουργών ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει έρθει ακόμη «αμελλητί» στη Βουλή. Η δικαιοσύνη τι κάνει;

► Ο Α. Λοβέρδος σήμερα θα ζητήσει την άρση της ασυλίας του και αυτό είναι μια πολύ καθαρή απάντηση, ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Αντίθετα χθες, ο κ. Καμμένος και ο κ. Πολάκης, ζήτησαν προστασία με το διαβόητο άρθρο 86, το οποίο δήθεν καταγγέλλουν, αλλά το αξιοποιούν όταν τους βολεύει.

Δείτε εδώ το σχετικό video 

► Η βλάβη που έχει προκαλέσει ο Αλ. Τσίπρας και η παρέα του στην κοινωνία, στο δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, είναι βαρύτατη. Ας ελπίσουμε να μην είναι ανήκεστος. Να ξέρουν οι πολίτες ότι η ομάδα που κυβερνά τη χώρα, δεν εκπροσωπεί την προοδευτική παράταξη.

Δείτε εδώ το σχετικό video