Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΠΕΝΘΟΣ - ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ


Κατέληξε σήμερα το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν, ο 15χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο το οποίο είχε σημειωθεί το πρωί στην Τερψιθέα Μεσσηνίας, με αποτέλεσμα να φθάσει στους τρεις ο αριθμός των νεκρών.

Ειδικότερα, το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 10:00 το πρ
ωί στο 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδό Πύργου-Μεθώνης, όταν, για άγνωστους ακόμα λόγους, συγκρούστηκαν ένα φορτηγό ιδιωτικής χρήσης που οδηγούσε ένας 48χρονος, με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 15χρονος.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων έχασαν επί τόπου την ζωή τους δυο 15χρονοι που επέβαιναν στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, ενώ οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων ανασύρθηκαν τραυματισμένοι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Όμως, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε ο 15χρονος κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου πάρα τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Σύμφωνα με το «tharrosnews» οι μαθητές θέλησαν να κάνουν «κοπάνα» από το σχολείο και είχαν πάρει το ΙΧ που ανήκε στον γονιό του ενός εξ αυτών.