Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ομιλητές ημερίδας ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος
Ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου, υπό την αιγίδα του Παναγι
ωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου , σε συνεργασία με πτυχιούχους και φοιτητές διαφόρων σχολών της Θεσσαλονίκης διοργάνωσε ημερίδα με θέμα : ''Η Γερόντισσα της χαράς, μοναχή Γαβριηλία Παπαγιάννη'' των "Εκδόσεων Επιστροφή".
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο "Διακονία" (Νικολάου Πλαστήρα 65, Χαριλάου) στην Θεσσαλονίκη.
Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του συνεδριακού κέντρου οι ομιλητές ο καθένας με το δικό του τρόπο μίλησαν για το έργο της μοναχής Γαβριηλίας.
Ομιλητές στην ημερίδα ήταν ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος με θέμα: Η Γερόντισσα Γαβριηλία, μια χαριτωμένη μοναχή.
Η Μοναχή Φιλοθέη, ηγουμένη του Ι. Ησυχ. "Παναγία των Βρυούλων" και συγγραφέας του βιβλίου με θέμα: Η Γερόντισσα Γαβριηλία και τα σημερινά παιδιά.
Ο πατέρας Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος , Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Σιατίστης με θέμα: Η Γερόντισσα Γαβριηλία μέσα από τα αποφθέγματά της.
Ο πατέραs Χαράλαμπος Παπαδόπουλοs (Λίβυοs), Κληρικός της Μητροπόλεως Γορτύνηs και Αρκαδίας με θέμα: Μάθε να αφήνεσαι σε αυτό που σε ξεπερνά.
Μορφές εμπιστοσύνης στο σχέδιο του Θεού, κατά την Γερόντισσα Γαβριηλία.


Ἐπιστροφή Ἐκδόσεις