Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Καρέ επιλογών

Λίγο… ξενερουά το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, ευτυχώς που αναβλήθηκε χθες το Αργεντινή - Βραζιλία και διεξάγεται απόψε, ίδια ώρα. Διότι χθες, απεργία γαρ, ούτε που... κινήθηκα προς το PC...

Προκριματικά Μουντιάλ, Λατινική Αμερική λοιπόν, εκεί όπου η ποδοσφαιρική μου… αρρώσττια, ονόματι Βραζιλία, παίζει στο Μπουένος Αϊρες (που κατακλύστηκε από βροχή τις τελευταίες 24 ώρες) ενάντια στην Αργεντινή, στο μεγαλύτερο ντέρμπι του κόσμου.

Χωρίς Μέσι, φυσικά, η Αργεντινή και όχι μόνο: ξανά εκτός ο Τέβες, εκτός και ο Αγουέρο (όπως και ο στόπερ Γκαράι) με αποτέλεσμα για την επίθεση να κληθούν ο Ντιμπάλα της Γιουβέντους και ο Κορέα της Ατλέτικο την ώρα που στη «σελεσάο» επανέρχεται ο Νεϊμάρ. Φαβορί ο άσος βάσει τιμών αλλά το αρχικό 2.35 πήγε στο 2.60. Εικάζω πως είναι πιθανό το να σκοράρουν αμφότερες μιας και αναμένεται καλύτερος ο καιρός σήμερα στο Μπουένος Αϊρες, αν και το γήπεδο θα είναι "βαρύ" ποντάρω στην τεχνική ποιότητα αμφότερων.

Με Λαβέτσι, Ιγουαΐν, Ντι Μαρία μπροστά βέβαια, ξεχνάς τις ελλείψεις της Αργεντινής ωστόσο οι Ρονάλια, Οταμέντι, Φούνες Μόρι και Ρόχο στην άμυνα δύναται να δεχθούν γκολ ακόμη και από τον... Φορναρόλι. Στη δε Βραζιλία, υπάρχει φημολογία ότι με το που τελειώσει το Brasileirao Ο Τίτι της Κορίνθιανς θα διαδεχθεί τον Κάρλος Ντούνγκα, ο οποίος στερείται ιδεών: με Ρικάρδο Ολιβέιρα μπροστά σε 4-2-3-1 δεν πας πουθενά... Ωστόσο οι Ντόουγκλας Κόστα, Βίλιαν, Νεϊμάρ που παίζουν πίσω του, είναι και οι τρεις σε φοβερή κατάσταση.

Κατά τα λοιπά, είμαι… ζεστός για το Περού, που έκανε ήττες στο ξεκίνημα από Κολομβία και Χιλή αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι η «μπλανκιρόχα» θα ανακάμψει, άλλωστε έχει εξαιρετικό προπονητή (Ρικάρδο Γκαρέκα). Η Παραγουάη δεν έχει πείσει ως τώρα, παρά τη θετική της εκκίνηση.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές της Παρασκευής και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)