Μια εξέχουσα μορφή της επιστημονικής και επαγγελματικής ζωής της χώρας, ο καθηγητής του Ε.Μ.Π. Θεοδόσης Τάσιος, βρέθηκε και μίλησε στο Ναύπλιο προσκεκλημένος του "Νέου Σχολείου".
Ο Θ. Τάσιος πολιτικός μηχανικός του Ε.Μ.Π υπήρξε ο δημιουργός του εργαστηρίου του οπλισμένου σκυροδέματος στο εθνικό Μετσόβιο πολυτεχνείο διδάκτωρ σε πολλά ξένα πανεπιστήμια και σίγουρα μια μεγάλη προσωπικότητα παγκόσμιας εμβέλειας.
Στην φωτογραφία ο Θ.Τάσιος συνομιλεί με τον Χρ. Γραμματικόπουλο τον όποιο είχε φοιτητή του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6542.htmlΟ Θ. Τάσιος πολιτικός μηχανικός του Ε.Μ.Π υπήρξε ο δημιουργός του εργαστηρίου του οπλισμένου σκυροδέματος στο εθνικό Μετσόβιο πολυτεχνείο διδάκτωρ σε πολλά ξένα πανεπιστήμια και σίγουρα μια μεγάλη προσωπικότητα παγκόσμιας εμβέλειας.
Στην φωτογραφία ο Θ.Τάσιος συνομιλεί με τον Χρ. Γραμματικόπουλο τον όποιο είχε φοιτητή του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.