Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Βρισιές, σπρωξιές και χτυπήματα στο Άργος

 


Βρισιές, σπρωξιές και χτυπήματα έξω από τράπεζα στο Άργος - Έπεσε κάτω ηλικιωμένος

Μεγάλος συνωστισμός και ατελείωτες ουρές δοκίμασαν τα νεύρα του κόσμου το πρωί της Παρασκευής.

Aγνωστη λέξη ο κορωνοϊός το πρωί της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου έξω από τράπεζες σε Άργος και Ναύπλιο, καθώς επίσης και στα ΕΛΤΑ των δύο πόλεων, όπου ο συνωστισμός ήταν μεγάλος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις 11 το πρωί ηλικιωμένοι που περίμεναν στην ουρά έξω από την Εθνική Τράπεζα Άργους, διαφώνησαν για τη σειρά και διαπληκτίστηκαν έντονα. Εκτός από φωνές και βρισιές, πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να υπάρξουν χτυπήματα και σπρωξίματα. Μία από τις σπρωξιές είχε ως συνέπεια να πέσει κάτω ο ένας ηλικιωμένος.

Περαστικοί πήραν τηλέφωνο το 100, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η συνέχεια, αν υπήρξε.

Ουρές και στο Ναύπλιο

Ατελείωτες ουρές από ηλικιωμένους υπήρχαν και στο Ναύπλιο, όπου επίσης παρατηρήθηκαν τσακωμοί για τη σειρά. Μάλιστα δεν έλλειψαν οι περιπτώσεις όπου έμπαιναν μέσα στο κατάστημα παραπάνω άτομα απ' ότι επιτρέπεται, με τους υπαλλήλους να διαμαρτύρονται για το συνωστισμό, επιχειρώντας να βάλουν μία τάξη στο χάος και την αταξία που επικρατούσε.

Μάλιστα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ βρέθηκαν έξω από τα ΕΛΤΑ Ναυπλίου όπου έκαναν συστάσεις σε Ρομά που συνωστίζονταν έξω από το ταχυδρομείο.

Να σημειωθεί πως σήμερα πληρώνονταν συντάξεις και επιδόματα, με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι αρκετά αυξημένη, ιδίως από ανθρώπους που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές

Βρισιές, σπρωξιές και χτυπήματα έξω από τράπεζα στο Άργος - Έπεσε κάτω ηλικιωμένος | anagnostis.org - Ειδήσεις