Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Ερώτηση Βελόπουλου για τη λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στο Κρανίδι

Ερώτηση Βελόπουλου για την λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στο Κρανίδι
Ερώτηση κατέθεσε στη βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος, Πρόεδρος του Κόμματος Ελληνική Λύση με θέμα την "Αναγκαία η καθημερινή λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) στο Κρανίδι Αργολίδας"



Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

Όπως μας αναφέρουν οι κάτοικοι στο Κρανίδι Ερμιονίδας, κρίνουν αναγ

καία την καθημερινή λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) Κρανιδίου. Επισημαίνουν ότι, στον ανακαινισμένο και καλαίσθητο χώρο, όπου, εδώ και ένα μήνα, στεγάζεται η ως άνω η υπηρεσία, λειτουργεί, εν τούτοις, μόνο μία φορά την εβδομάδα, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Με τόσο χαμηλό ρυθμό εξυπηρέτησης, όμως, ακόμα και απλές διαδικασίες, όπως η απόδοση ΑΦΜ, η έκδοση κλειδάριθμων, οι θεωρήσεις υπογραφής σε υπεύθυνες δηλώσεις, η κατάθεση αιτήσεων, η κατάθεση πινακίδων κλπ, καθυστερούν να υλοποιηθούν. Έτσι, αναγκάζονται οι ως άνω δημότες να περιμένουν αρκετές μέρες για να εξυπηρετηθούν.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί

Προτίθεσθε να καλύψετε, άμεσα, το ως άνω «Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων» Κρανιδίου με το απαραίτητο προσωπικό, ώστε να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, με την καθημερινή λειτουργία του, χωρίς να υποβάλλονται οι δημότες σε ταλαιπωρία;

Ο Ερωτών Βουλευτής

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ