Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Επισκέψεις του Ανδρέα Ξανθού στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Αργολίδας


Aντιπροσωπεία του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με επικεφαλής τον Ανδρέα Ξανθό (πρώην υπουργό και νυν τομεάρχη Υγ
είας του κόμματος) και τον Σταμάτη Βαρδαρό (πρώην γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και νυν επιστημονικό συντονιστή Τομέα Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ) περιοδεύει από το πρωί της Δευτέρας στις Υγειονομικές μονάδες της Αργολίδας.
Η αντιπροσωπεία έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των διοικήσεων, των σωματείων των εργαζομένων των Μονάδων Υγείας και φορέων του τομέα της Υγείας στο Νομό.
Η περιοδεία ξεκίνησε με τις συναντήσεις στο Κέντρο Υγείας Αργους και το Νοσοκομείο της πόλης και θα ακολουθήσουν το Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου και το απόγευμα θα καταλήξει στα Κέντρα Υγείας του Λυγουριού και του Κρανιδίου.
Σκοπός των συναντήσεων είναι η συζήτηση της κατάστασης της Υγειονομικής περίθαλψης στην Αργολίδα  στις συνθήκες της υγειονομικής κρίσης, και η αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων και πληροφόρησης πάνω στά φλέγοντα προβλήματα του τομέα και τις σχετικές προτάσεις που διαμορφώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
(Οι φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη στο Νοσοκομείο Άργους).