Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

ΠΡΟΤΑΣΗ "ΒΟΜΒΑ" ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΙΔΕΡΗ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ Κ ΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ



Ο Βασίλης Σιδέρης, είναι ο άνθρωπος ο οποίος έφερε την πρ
όταση στην Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από τη Γ΄ Εθνική. Μέλος της συγκεκριμένης Επιτροπής, Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, έρχεται με μια πρόταση που βρίσκεται στην επικαιρότητα, καθώς την προσεχή Δευτέρα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, θα κληθεί να πάρει μια απόφαση. Μια απόφαση, η οποία θα χρειαστεί 13/17 ψήφους και εκτός απροότπου, θα μοιάζει κάτι σαν τις… δημοτικές εκλογές, καθώς ανάμεσα στις τρεις προτάσεις, θα εξαιρεθεί αρχικά η μία, θα μείνουν δυο και στο τέλος από τις εναπομείνασες, θα δούμε ποια θα συγκεντρώσει την αυξημένη πλειοψηφία.

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου
Ο Βασίλης Σιδέρης, μιλάει σήμερα αποκλειστικά στο ilia.news και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους υποστηρίζει αυτή την πρόταση:
«Είναι μια πρόταση την οποία υποστηρίζω, επειδή πάμε σε μια μεταβατική περίοδο, στην οποία οι ομάδες θα πρέπει να στηριχθούν. Να τους δοθεί μια ευκαιρία αν θέλουν να συμμετάσχουν και παράλληλα για ένα ή δυο χρόνια, να ελαττωθούν τα έξοδα στις μετακινήσεις, αλλά και τα παιχνίδια να είναι λιγότερα, άρα και μικρότερο κόστος διαιτησίας και λειτουργίας των ομάδων. Είναι μια περίοδος στην οποία υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα και το μοντέλο των μικρών σε χρονική διάρκεια και ευέλικτων πρωταθλημάτων, θα πρέπει να επικρατήσει. Για παράδειγμα στην ΕΠΣ Αργολίδας και στην Α1 κατηγορία, πηγαίνουμε για ένα χρόνο σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Η περιοχή είναι και ιδιόρρυθμη γεωγραφικά, με Σπέτσες, Ύδρα, Πόρο κ.λπ. Για ένα μεταβατικό στάδιο λοιπόν, θα πρέπει να ενισχύσουμε οικονομικά τα σωματεία. Και θα πρέπει να έχουμε ευέλικτα πρωταθλήματα για πρακτικούς λόγους. Και όταν λέμε οικονομική στήριξη, αυτή μπορεί να γίνει και μέσα από τρόπους μείωσης των εξόδων τους. Ένας είναι και αυτός».
ΠΗΓΗ