Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Χαρδαλιάς-Τσιόδρας θυμίζουν κι άλλα πράγματα στο Αγρίνιο, πλην κορωνοϊού!

Δεν είναι δικής μας έμπνευσης, το έχει προσέξει χρήστης του facebook (ο Χρήστος Τραγουλιάς). Σε ότι αφορά το δίδυμο Χαρδαλιάς-Τσιόδρας που… σαρώνει αυτή την στιγμή στην τηλεόραση- ως η ενημέρωσή μας για το πως εξελίσσεται η πανδημία γύρω μας-, υπάρχει και αγρινιώτικο ενδιαφέρον από το παρελθόν!
Είναι τα ονόματα των δύο προέδρων του ποδοσφαίρου που μαζί σήμαναν μια από τις πιο τραυματικές εμπειρίες για την ομάδα της πόλης, τον Παναιτωλικό!
Ποιός δεν θυμάται το μακρινό 1997 και το καταραμένο ματς στο Άργος, όπου 4.000 Αγρινιώτες είχαν εκδράμει για να δουν το Παναργειακός-Παναιτωλικός και με νίκη να πανηγυρίσουν την άνοδο; Το πως κατέληξε εκείνο το παιχνίδι με ήττα 2-0, με συνοπτικές διαδικασίες?
Ε, πρόεδρος του Παναιτωλικού ήταν τότε ο Γιάννης Χαρδαλιάς (εξ Αμφιλοχίας ορμώμενος όπως και ο υφυπουργός) και του Παναργειακού ο Σταύρος Τσιόδρας! Εντάξει, ξεπεράστε τα μικρά ονόματα αλλά δεν είναι μια… ιστορική συγκυρία;
Όπως είπαμε, κάποιοι θυμήθηκαν την όλη σημειολογία και κάνουν λόγο για επανεμφάνιση του διδύμου που θυμίζει ένα τραύμα για το Αγρίνιο(από τα πολλά, άλλωστε…).
Λέτε γι’ αυτό να μην έχει… κοπιάσει ακόμα ο κορωνοϊός προς τα μέρη μας; Αφού πέρασαν εκείνη την απογοήτευση, ειδικά όσοι είχαν πάει στο Άργος, σου λέει, ας μην τους ταλαιπωρήσουμε πάλι!
Αστειευόμαστε για ψυχοθεραπευτικούς λόγους, φυσικά και δεν συγκρίνονται τα δύο κακά…
ο (υ)περαστικός