Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ο Θωμάς Σκούρτης νέος Αντιπρόεδρος στην Ένωση φωτοειδησεογράφων, φωτογράφων και εικονοληπτών Ελλάδας


Στις 22 Ιανουαρίου , στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν από την Πανελλήνια Ένωση Φωτοειδησεογράφων, Φωτογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων, ο δικός μας Θωμάς Σκούρτης από την Ερμιόνη εκλέχθηκε στην θέση του Α’ Αντιπροέδρου ! Με πρόεδρο τον Βασίλη Κουτρουμάνο και λοιπά μέλη τους παρακάτω : Ταμπούρης Αλέξανδρος – Γενικός Γραμματέας Βούτος Ανδρέας – Ταμίας Μπότσης Νεκτάριος – Ειδικός Γραμματέας Ξενάκης Γεώργιος – Μέλος Τσαπατσάρης Βασίλειος – Μέλος Γκάντζιος Βασίλειος – Μέλος Τσίλικα Δήμητρα, ο Θωμάς σίγουρα θα βάλει την δική του πινελιά στο Σύλλογο καθώς η πολύχρονη εμπειρία του σε μεγάλα ΜΜΕ της χώρας είναι γνωστή.
Θωμάς Σκούρτης
Να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Σύλλογο συντοπίτης μας, από την Ερμιονίδα, εκλέγεται Αντιπρόεδρος και είμαστε σίγουροι πως θα προσφέρει πολλά στον τόπο μας καθώς σε όλη την επαγγελματική του πορεία έχει αναδείξει, σε κάθε ευκαιρία, τις ομορφιές του τόπου μας, τα τοπικά προιόντα καθώς και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η περιοχή μας. Μέσα από το φακό του στην ΕΡΤ αλλά και την εφημερίδα «Εικονοσκόπιο» έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να βάλει στο χάρτη την «ξεχασμένη» από πολλούς Ερμιονίδα.
Θέλουμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και σε αυτό το αξίωμα. Οι Ερμιονιδείς όταν διαπρέπουν, σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, παράλληλα προβάλλουν και τον τόπο μας!