Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΑ...

«Το Καφέ της Χαράς»: Τι απαγόρευσε ρητά ο Χάρης Ρώμας σε όλους τους πρωταγωνιστές

Στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Καφέ της Χαράς».
Όπως αποκάλυψε, υπάρχει κάτι πολύ συγκεκριμένο που έχει απαγορεύσει στους συντελεστές της αγαπημένης σειράς, της οποίας τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει τόσο στην Αθήνα όσο και στην Καρυά Αργολίδας.
«Την Πέμπτη ξεκινήσαμε τα γυρίσματα ενώ προηγήθηκαν πολλά δοκιμαστικά. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν υπέροχη. Ξαναβρεθήκαμε όλοι μαζί, σαν τα μέλη μιας αγαπημένης οικογένειας. Ύστερα από δύο ώρες, νιώθαμε σαν να μην πέρασε μια μέρα!», είπε και συνέχισε:
«Σε ό,τι αφορά τη νέα πλοκή του έργου, δεν μπορώ να δώσω πολλές πληροφορίες, είναι κάτι που έχω απαγορεύσει σε όλους τους συντελεστές να κάνουν. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως από γνωστούς ηθοποιούς θα δούμε τη Ζέτα Δούκα. Οι υπόλοιποι θα είναι εσκεμμένα όχι γνωστοί, για να τους κάνουμε εμείς γνωστούς. Για μένα είναι μεγάλη χαρά να βγαίνουν νέα πρόσωπα από δουλειές μου».
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως έχουν ήδη διαρρεύσει πολλά για το νέο σενάριο, παρά τα όσα ζήτησε ο δημιουργός της σειράς από τους ηθοποιούς και το συνεργείο…