Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου προκρίθηκαν οι Λύκοι

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και παπούτσια
Στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου προκρίθηκαν οι Λύκοι μετά τη νίκη με 33-22 επί της Σαλαμίνας και περιμένουν την κλήρωση στις 3/12 για να μάθουν τον επόμενο αντίπαλο. Προς το παρόν η προσοχή στρέφεται στο πρωτά
θλημα όπου ακολουθούν 3 πολύ σημαντικά και δύσκολα ματς με πρώτο το προσεχές Σάββατο με την ομάδα της Δράμας στη Ν.Κίο. Καλή επιστροφή!
ΗC ΣΑΛΑΜΙΝΑ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 22-33
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-5, 6-9, 6-12, 8-14, 10-16 (ημχ.), 12-19, 16-22, 17-24, 21-27, 21-28, 22-33
ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Χριστοδούλου): Μανούσος, Γ. Μπακαούκας, Χ. Μπακαούκας 6, Πετράκος 7, Τρούλος 3, Μπούζος 1, Τσάρπαλης, Χιώτης, Κόρρος, Κλημανόγλου, Πασλής, Βασιλόπουλος 1, Φύλης, Αποστολίδης, Δίπλαρος 2, Γεωργακόπουλος 2.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Χαλκίδης): Τζίμπουλας 2, Μαρκατάτος 2, Κρεμαστιώτης 3, Τσιγαρίδας 2, Ραντουλέσκου, Τσάκαλος 4, Παπαντωνόπουλος, Ντάσεβιτς 1, Σμυρνιώτης, Σπέντζος 2, Μπόσκος 8, Χαντέλης 2, Ξαγοράρης, Μάνθος 1, Λίμα 6, Μανασάκης.
Διαιτητές: Τσάκωνας- Φωκίτης, Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτι: 3/4-5/6
Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ
Η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι όταν αναγνωρίζουν πως και εσύ έχεις βάλει το λιθαράκι σου στο να διαδοθεί και να ακουστεί το Ελληνικό Handball. Γιαυτό μας τιμά ιδιαίτερα η σημερινή κίνηση των ανθρώπων της HC Σαλαμίνας απόρροια της πρωτοβουλίας δύο χαρισματικών ανθρώπων του χώρου, του Χριστόφορου Μπακαούκα και του Μπάμπη Αλαϊσκα.
Με τον Χριστόφορο υπήρξαμε απέναντι στα πολύ μεγάλα ντέρμπι τίτλων με την ΑΕΚ στο πρόσφατο παρελθόν σε όλες τις διοργανώσεις, ακόμα και σε ευρωπαϊκά ματς, αλλά πάντα μέσα στο γήπεδο και μόνο για 60 λεπτά! Μεγάλος μας αντίπαλος, χαρισματικός παίκτης και εμβληματικός ηγέτης για την ομάδα του, αλλά και μεγάλη ψυχή γεμάτος αρχές και αξίες που ποτέ δεν πρόδωσε. Ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό του είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει, εκτός από τις εξαιρετικές αθλητικές ικανότητές του και γιαυτό του αξίζει ο σεβασμός μας.
Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην HC Σαλαμίνα να συνεχίσουν με τον ίδιο εκπληκτικό ρυθμό και να συναντηθούμε ξανά αλλά αυτή τη φορά στην Handball Premier. Σας περιμένουμε με χαρά!
Ο προπονητής μας Γιώργος Χαλκίδης και ο αρχηγός μας Λευτέρης Κρεμαστιώτης θέλησαν και αυτοί να ευχαριστήσουν δημόσια για τη βράβευσή τους και δήλωσαν σχετικά:
Chalkidis Gio
«Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή η βράβευση από μια ιστορική ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τους παλιούς μου φίλους Μπάμπη Αλαϊσκα και Χριστόφορο Μπακαούκα για την πρωτοβουλία τους και εύχομαι στην ομάδα της Σαλαμίνας να μπορέσει να μείνει ψηλά στην Α2 και του χρόνου να την έχουμε κοντά μας στην Handball Premier.»
Λεφας κρεμαστιωτης
«Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Σαλαμίνας για όλη την προσπάθεια που καταβάλλουν. Ήταν πολύ φιλόξενοι όλοι τους. Ως αρχηγός θέλω να τους ευχαριστήσω εκ μέρους του Διομήδη για τη βράβευση που μας έκαναν αναγνωρίζοντας και τιμώντας και τη δική μας συνεισφορά στο άθλημα.Τους εύχομαι τα καλύτερα και να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία του χρόνου σε αγώνα για την Α1!»