Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται Î— εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ. 
ΣΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ 
ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΡΩΙ - ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δημήτρης Σφυρής, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ Γιάννης Πάλλης, ο οποίος εργάσθηκε στα ηλεκτρολογικά της γεώτρησης, και το τεχνικό προσωπικό. Την γεώτρηση επισκέφθηκε κι ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ Πάνος Αποστόλου.
Είναι η δεύτερη βλάβη σε γεώτρηση του Πορτο Χελίου σε μικρό διάστημα και στόχος είναι όχι μόνο η αντιμετώπιση της βλάβης, που είναι σοβαρή, αλλά η εξασφάλιση της επάρκειας και η καλυτέρευση της ποιότητας νερού την καλοκαιρινή περίοδο.
Τον Ιούλιο ολοκληρώνεται η διαγωνιστική διαδικασία για την παραγωγή πόσιμου νερού που έχει δρομολογηθεί από την σημερινή Δημοτική Αρχή, για Κρανιδι, Πόρτο Χέλι, Ερμιόνη και Κοιλαδα παρά τις αντιδράσεις την Νέας Δημοτικής Αρχής, η οποία είχε εναντιωθεί.