Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλας "ΑΘΗΝΑ"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 15 άτομα, περιλαμβάνεται η Ελληνική Παράδοση, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, γάμος και εσωτερικός χώρος
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλας "ΑΘΗΝΑ" πραγμ
ατοποίησε την ετήσια εκδήλωση για την γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 12 Μαϊου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πυργέλας.
"Ο ρόλος της Μητέρας στην σύγχρονη εποχή", ήταν ο τίτλος της πολύ ενδιαφέρουσας ομιλίας από την εκπαιδευτικό κα. Χριστίνα Ντόκου.
Επίσης, την εκδήλωση πλαισίωσε χορευτικά ο σύλλογος "Ελληνική Παράδοση", παρουσιάζοντάς μας ένα αφιέρωμα στην Μάνα, όπως εκφράζεται μέσα από την λαϊκή μας παράδοση.
Την χορευτική και μουσική επιμέλεια είχε η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Δήμητρα Παπαδοπούλου, ενώ στην ανάγνωση των κειμένων ήταν η Χριστίνα Μποζιονέλου, μέλος της χορευτικής ομάδας του συλλόγου "Ελληνική Παράδοση".
Ευχαριστούμε πολύ τόσο την ομιλήτριά μας, Χριστίνα Ντόκου, όσο και τον σύλλογο "Ελληνική Παράδοση" για την παρουσία τους, αλλά και που αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκλησή μας!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και όλο τον κόσμο που βρέθηκε μαζί μας και μας τίμησε με την παρουσία του για ακόμη μία φορά!
Επίσης, τους βουλευτές Αργολίδας, κο Ανδριανό και κο Μανιάτη, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κο Χειβιδόπουλο, τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κο Καμπόσο, τον αντιδήμαρχο κο Κρίγγο, την περιφερειακή σύμβουλο κα Παναγιωτοπούλου, την αντιπρόεδρο της ΚΕΔΑΜ κα Δήμα-Πετροπούλου, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡΜ κο Σκούφη, την πολιτευτή κα Τάνταρου-Κρίγγου, καθώς και όλους τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της περιοχής μας!
Στο τέλος της εκδήλωσης, οι γυναίκες του συλλόγου προσέφεραν χειροποίητα γλυκίσματα και λουλούδια στους παρευρισκόμενους.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ!!!
Και του χρόνου!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, παπούτσια και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται