Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΒΡΑΖΕΙ Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

ΑΙΤΙΑ  Η ANAKOINΩΣΗ  ΜΕΛΩΝ  ΤΗΣ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  ΤΟΥ  ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή σχετική ανακοίνωση υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Δυνατή Πόλη Ξανά» του υποψηφίου δημάρχου κ.Χειβιδόπουλου, που δηλώνουν «Νεοδημοκράτες» και τα αναφερόμενα σε αυτήν κάτω από την φωτογραφία του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας και Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, η ΝΟΔΕ Αργολίδας είναι υποχρεωμένη να απαντήσει ως εξής:

Είναι δικαίωμα του καθενός να δηλώνει ποιο κόμμα υποστηρίζει και σε ποια δημοτική παράταξη είναι υποψήφιος. Επίσης είναι δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται ο οποιοσδήποτε υποψήφιος δήμαρχος ως ανεξάρτητος ενώ είναι γνωστή και η ιδεολογική και η κομματική του θέση και η ιδιότητα αλλά και η στήριξή του από κόμματα εκτός της Νέας Δημοκρατίας. 

Είναι αδιανόητο λοιπόν με μεθόδους προπαγάνδας άλλων εποχών να προσπαθούν ορισμένοι να απολογηθούν ή να δικαιολογήσουν οξύμωρες συμπεριφορές τους, προβάλλοντας τους εαυτούς τους ως υπερασπιστές των συμβόλων και των ιστορικών μορφών της Νέας Δημοκρατίας για δικό τους μικροπολιτικό όφελος, ενόψει δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, συντασσόμενοι με τέτοιου τύπου υποψηφίους.

Δεν τους χαρίζουμε λοιπόν κανένα σύμβολο και καμία μορφή που σημάδεψαν θετικά τον τόπο και την παράταξη για όλα αυτά τα χρόνια, απλά και μόνο για να το καταχωρήσουν στο αμφιλεγόμενο κομματικό βιογραφικό τους.

Είναι και θα παραμένουν μεμονωμένα αντιδραστικά άτομα που συντάσσονται για προσωπικούς και ιδιοτελείς λόγους με οποιονδήποτε, αρκεί να εκβιάσουν κατά την γνώμη τους την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που οδεύει ολοταχώς για την κεντρική εξουσία.

Δεν θα τους γίνει το χατίρι. Θα παραμένουν πάντα μόνοι και γραφικοί. Και βέβαια μαζί με αυτούς και όλοι οι σεναριογράφοι και σκηνοθέτες για μία δήθεν αντιπαράθεση μέσα στην παράταξη.
Το ότι δεν έχει δοθεί χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία στον Δήμο Άργους-Μυκηνών, όπως σε κανέναν άλλο Καποδιστριακό Δήμο της χώρας πλην των μεγάλων δήμων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη κ.λπ.) επ’ ουδενί σημαίνει ότι θα μας καλούν ορισμένοι να τους στηρίξουμε σε ψηφοδέλτια γνωστών από ετών για τις πολιτικές τους θέσεις υποψηφίων Δημάρχων.

Εν κατακλείδι, οι εν λόγω υποψήφιοι, μπορούν να δηλώνουν οτιδήποτε και να υποστηρίζουν οποιονδήποτε, χωρίς όμως να χρησιμοποιούν τα σύμβολα και ιστορικές μορφές του κόμματος, προσπαθώντας να παραπλανήσουν έτσι τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Γιατί πολύ απλά, με τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους αυτές, αποδεικνύουν εν τέλει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

ΝΟΔΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ via facebook.com