Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ζαχαροπλαστική μακέτα της ανάπλασης του Άργους προσφέρθηκε στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών


Γλυκιά έκπληξη προσέφεραν σήμερα 15/05/2019 στον Δήμαρχο Αργους Μυκηνών οι μαθητές της Τουριστικής σχολής Αργους των τμημάτων Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής ( Β έτους απογευματινού). 

Συγκεκριμένα αποτύπωσαν σε μακέτα ( 80 * 80 εκ) την βραβευμένη ανάπλαση της πλατείας του Αργους με την εκκλησία του Αγ. Πέτρου και τον περιβάλλοντα χώρο. Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε είχε ως βάση τη ζάχαρη άχνη όπου και διαμορφώθηκε με τη δεξιοτεχνία φυσικά του καθηγητή τους κ Λεμπετζή Κων/νου και των μαθητών -τριών του. 

Ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών κ Καμπόσος Δημήτριος υποδέχ
θηκε τους μαθητές, τον Δ/ντή και τον καθηγητή στο Δημαρχείο και παρουσία των Αντιδημάρχων του Δήμου παρέλαβε συγκινημένος το απρόσμενο αυτό δώρο των μαθητών. 

Ο Δήμος Αργους στεγάζει την Τουριστική Σχολή των 240 μαθητών / έτος σε παραχωρημένες δημοτικές κτηριακές εγκαταστάσεις κατάλληλες για τον σκοπό αυτό από το καλοκαίρι του 2012 και συγκεκριμένα το Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο και τμήμα της Δημοτικής Αγοράς 


Ο Δ/ντής της σχολής συγχαίρει μαθητές και καθηγητή για τη γλυκιά αυτή πρωτοβουλία τους που αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της φιλοξενίας που ο Δήμος προφέρει στη σχολή μας.

 Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ