Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Επίσκεψη Π. Νίκα στο εκλογικό κέντρο του Δ. Κωστούρου

Επίσκεψη Π. Νίκα στο εκλογικό κέντρο του Δ. Κωστούρου
 Επίσκεψη πραγματοποίησε ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου στο εκλογικό κέντρο του συνδ
υασμού "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα".

Ο κύριος Νίκας επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων του συνδυασμού Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο" περιοδεύει σήμερα στο Ναύπλιο, επισκεπτόμενος καταστήματα της πόλης και υπηρεσίες.
Στις 12 το μεσημέρι συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων και επικεφαλής του συνδυασμού "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" στο εκλογικό κέντρο της οδού Κύπρου.
Ο υπ. Περιφερειάρχης είχε σύντομη συνομιλία με τον κύριο Κωστούρο, όπου τόνισε πως η Περιφερειακή αρχή πρέπει να σέβεται το έργο των Δημάρχων και όχι να τους καπελώνει και να οικειοποιείται τις προσπάθειες που κάνουν.
Επίσης ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι ανεπίτρεπτο για έναν νομό με τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου να μην υπάρχει σύγχρονο οδικό δίκτυο.
Ο κος Κωστούρος ευχαρίστησε για την επίσκεψη τον Π. Νίκα του ευχήθηκε καλή επιτυχία, και εξέφρασε την πεποίθηση οτι η συνεργασία μαζί του θα αποφέρει οφέλη στον τόπο μας. 
https://www.argolikeseidhseis.gr/2019/05/blog-post_453.html