Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ

Απάντηση στην ανακοινωση του Πήγασου Θυρέας:
 "Μακάρι να μπορούσαμε να διαψεύσουμε τις καταγγελίες για τα γεγονότα που συνέβησαν πριν τον αγώνα παμπαίδων Αργοναύτης-Πήγασος. Είναι πράγματι θλιβερό να βλέπεις τέτοιες συμπεριφορές σε εναν αγώνα παιδιών Γυμνασίου. Σε οτι αφορά την διοίκηση, τον προπονητή και τους αθλητές της ομάδας μας ζητάμε ειλικρινή συγγνώμη απο τους αντίστοιχους του Πήγασου. 
Εκ των υστέρων μάθαμε οτι όλος ο φανατισμός είχε καλλιεργηθεί μέσω facebook και instagram με εκατέρωθεν μυνήματα μεταξύ παικτών και οπαδων των δυο ομάδων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έρθουν στο γήπεδο πολλά παιδιά ρομά ένα εκ των οποίων προκάλεσε τον τραυματισμό του αθλητή του Πήγασου. 
Το περιστατικό έγινε γύρω στις 14:30 με ώρα έναρξης του αγωνα τις 15:30 και εν τη απουσία του προπονητη και μελών της διοικησης μας που σίγουρα θα απέτρεπαν κάτι τέτοιο. Θα ήταν βλακώδες εκ μέρους μας να αναφερθούμε στην πολύ εχθρική συμπεριφορά που αντιμετώπισε η ομάδα μας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου σαν δικαιολογία για οτι έγινε. 
Ούτε επιθυμούμε να απαντήσουμε στα περί παιδείας των γονέων των αθλητών μας γιατί δεν θα οδηγήσει πουθενά. Σας ζητάμε και πάλι ειλικρινά συγγνώμη για τον τραυματισμό του αθλητή σας καθώς ήταν μια απαράδεκτη ενέργεια.

Με σεβασμό,
ΑΟ Αργοναύτης