Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Κινητοποίηση στο χώρο του Νοσοκομείου

Αποτέλεσμα εικόνας για Νοσοκομείο Ναυπλίου

Κάλεσμα του Δήμου Ναυπλιέων στην διαμαρτυρία για το Νοσοκομείο Ναυπλίου

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Ο Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνει και συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στις κινητοποιήσεις και στην μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου Ναυπλίου, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αντίθεσή μας στην απαξίωση του τόπου μας, με το μεθοδευμένο κλείσιμο του Νοσοκομείου Ναυπλίου.


Για να είναι αποτελεσματικοί οι αγώνες μας καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πλαισιώσουν την προσπάθεια.

Γονείς, μαθητές, εργαζόμενους, επιχειρηματίες, συνταξιούχους. Σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας.

Ήρθε η στιγμή που οι πολίτες αυτού του δήμου πρέπει να σηκωθούν από την πλασματική ασφάλεια του καναπέ τους και να μην περιμένουν από τους άλλους να αγωνιστούν για τα δικά τους δίκαια

Ήρθε η ώρα λοιπόν του μεγάλου αγώνα. Ήρθε η ώρα να δώσουμε ένα μήνυμα προς όλους ότι ο δήμος μας χρίζει άλλης μεταχείρισης. Διεκδικούμε αυτά που μας αξίζουν και αγωνιζόμαστε για το αύριο του τόπου μας. Διεκδικούμε το Νοσοκομείο μας.

Η συμμετοχή είναι το κλειδί για την επιτυχία! 

Αντιπροσωπεία του ΜΕΤΑ Υγειονομικών και μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ στην διαμαρτυρία για το Νοσοκομείο Ναυπλίου

Κινητοποίηση οργανώνεται την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο χώρο του Νοσοκομείου του Ναυπλίου από το Δήμο, εργατικά σωματεία και φορείς της πόλης για την κατάσταση που έχει περιέλθει το τοπικό νοσοκομείο και την προσπάθεια να συρρικνωθούν περαιτέρω οι λειτουργίες του.

Οι φορείς της πόλης ζητούν να σταματήσει η συνεχής υποβάθμιση του Νοσοκομείου, να καλυφθούν οι ελλείψεις στη στελέχωση και στις υποδομές και να μπει φρένο στην προσπάθεια που έχει δρομολογηθεί από το Υπ. Υγείας και την 6η ΥΠΕ να τεθεί εκτός εφημερίας το Νοσοκομείο με την δημιουργία ενιαίου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών με έδρα το νοσοκομείο του Άργους.

Συνδικαλιστές και τοπικοί παράγοντες επισημάνουν ότι ο αγώνας αυτός πρέπει να στοχεύει στον πυρήνα του προβλήματος που είναι η πολιτική της συρρίκνωσης και του κλεισίματος νοσοκομείων στα πλαίσια των μνημονιακών δεσμεύσεων. Μια πολιτική που ακολούθησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και δεν θίγει η πολιτική της σημερινής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην κινητοποίηση θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία του ΜΕΤΑ Υγειονομικών αποτελούμενη από μέλη του ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ. Η αντιπροσωπεία έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε τμήματα του Νοσοκομείου και θα συνομιλήσει με τους εργαζόμενους.



Σε συμμετοχή στην διαμαρτυρία για το Νοσοκομείο καλεί τα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου

Κατόπιν αποφάσεως του Δήμου και της Προσωρινής Επιτροπής Αγώνα για το Νοσοκομείο Ναυπλίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου, όπως πάντα , πρωτοστατεί και συμπαρατάσσεται στο μείζον θέμα της διατήρησης και της περαιτέρω αξιοποίησης των υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου μας, για την άμεση και καλύτερη περίθαλψη των πολιτών και των τουριστών που επισκέπτονται τη πόλη μας.

Καλούμε όλους τους Εμπόρους στη μαζική αυριανή διαμαρτυρία Πέμπτη 18/4/2019 , κλείνοντας τα καταστήματά μας, από τις 12:00μμ – 14:00μμ, καθώς απαιτείται να παραστούμε στη κινητοποίηση στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου Ναυπλίου.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για να έχουμε Νοσοκομείο στη πόλη μας.

Εκ του ΔΣ