Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται ο Δημήτρης Καμπόσος, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
Σε λίγο καιρό θα είμαστε ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΑΝΕΡΓΊΑ!!!
Με τον Charles H. Thornton, για όσους δεν γνωρίζουν ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο, με έργα σε όλο τον κόσμο τώρα στο Άργος.#ΜυθολογικόΠάρκο στις #Μυκήνες!


ΝΑ ΠΟΙΌΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΌ ΠΆΡΚΟ ΜΕ ΤΙΣ 5.000 ΕΩΣ 7.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
Ο Charles H. Thornton είναι ένας από τους κορυφαίους δομικούς μηχανικούς και εκπαιδευτικούς στον κόσμο. Διετέλεσε Πρόεδρος της εταιρείας Thornton-Tomasetti μέχρι το 2004. Έχει συμμετάσχει στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την μελέτη έργων αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων νοσοκομείων, σταδίων, πολυκατοικιών, αεροδρομίων, μεταφορικών εγκαταστάσεων και έργων ειδικών δομικών απαιτήσεων. Το βραβευμένο έργο του έχει θεσπίσει βιομηχανικά πρότυπα για τον καινοτόμο τρόπο της σκέψης και δημιουργικότητάς του. Ο Charles H. Thornton έχει οδηγήσει στο δομικό σχεδιασμό μερικών από τις σημαντικότερες και μνημειώδεις δομές του κόσμου, μεταξύ των οποίων δύο από τις υψηλότερες: η Ταϊπέι 101 στην Ταϊβάν και οι Πύργοι του Petronas στην Kaula Lumpur, που εικονίζονται στη φωτογραφία.
Είναι σήμερα Πρόεδρος της Charles H. Thornton & Company, LLC, μιας εταιρείας διαχείρισης και στρατηγικής συμβουλευτικής, και συνεχίζει ως σύμβουλος στην Thornton-Tomasetti Inc.