Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Διαβούλευση για την κατάρτιση του προγράμματος της Δημοτικής Κίνησης ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η διαβούλευση συνεχίζεται με επιτυχία
Συνεχίζεται η διαβούλευση για την κατάρτιση του προγράμματος της Δημοτικής Κίνησης ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. 
Ευχαριστούμε τους φίλους και τα μέλη της κίνησης. Η απρόσμενα υψηλή συμμετοχή πολιτών στην κατάρτιση του προγράμματος δίνει δύναμη στην προσπάθεια για ένα καλύτερο δήμο. Για ένα δήμο που η πόλη, οι κωμοπόλεις και τα χωριά θα γίνουν αυτά που ταιριάζουν σε εμάς και τα παιδιά μας.
Κατατέθηκαν και συνεχίζεται η κατάθεση προτάσεων, απόψεων και καινοτόμων ιδεών. Όλα όσα δεχόμαστε διακρίνονται από το απλό και εφικτό. Αυτό καταδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης των πολιτών.
Το πρώτο βήμα, αυτό της δημόσιας διαβούλευσης πέτυχε. Το δεύτερο βήμα, είναι η φιλοδοξία μας όλοι οι υπόλοιποι συνδυασμοί να υιοθετήσουν το σύνολο ή μέρος των προτάσεων μας και όπου διαφωνούν θα επιθυμούσαμε να έχουμε τα επιχειρήματα τους δημόσια. Αυτό χρονικά θα επιδιωχθεί αμέσως μετά την έγκριση του προγράμματος από τη γενική συνέλευση των μελών και φίλων της δημοτικής κίνησης η οποια σύντομα θα πραγματοποιηθεί.
Ακολουθούμε τη βασική μας αρχή: όλα όσα αφορούν το δήμο θα είναι δημόσια και γνωστά εκ των προτέρων για να έχει ο πολίτης το δικαίωμα της συνδιαμόρφωσης των αποφάσεων