Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Δωρεάν συσκευές εντοπισμού ηλικιωμένων θα διαθέσει ο Δήμος Άργους - Μυκηνών

Αποτέλεσμα εικόνας για Δωρεάν συσκευές εντοπισμού ηλικιωμένων
Δωρεάν συσκευές εντοπισμού ηλικιωμένων θα διαθέσει ο Δήμος Άργους - Μυκηνών στα πλαίσια μιας Εκστρατείας ενημέρωσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση άνοιας και alzheimer στην σύγχρονη εποχή.
Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των συγγενών ασθενών με άνοια, στα πιο σοβαρά στάδια της νόσου, είναι το να χαθούν.
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών και το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός ευαισθητοποιημένοι από το πρόσφατο συμβάν με τον συνάνθρωπό μας που εξαφανίστηκε από το σπίτι του παραμονή της πρωτοχρονιάς και βρέθηκε νεκρός 4 ημέρες αργότερα, αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν σε κάθε ηλικιωμένο με άνοια ή alzheimer, μια ειδική συσκευή εντοπισμού.
Τις επόμενες ημέρες θα δοθεί συνέντευξη τύπου στην οποία θα ανακοινωθεί ο τρόπος και οι απαιτούμενες ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι για να παραλάβουν τη συσκευή.
Επιπλέον, σύντομα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων “Μέγας Αλέξανδρος” δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο alzheimer με κεντρικούς ομιλητές επιστημονικό προσωπικό Ψυχικής Υγείας που θα μιλήσουν για τη σημασία της έγκαιρης ενημέρωσης και διάγνωσης καθώς και για τη θεραπευτική προσέγγιση της νόσου.