Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΙΔΕΡΗ Κ ΑΛΛΩΝ 5

Διαγραφή και των 6 περιφερειακών συμβούλων Τατούλη από τη ΝΔ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΙΔΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
“ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ” ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ
Σε προσωρινή διαγραφή προχώρησε η ΝΔ των 6 περιφερειακών συμβούλων της παράταξης Τατούλη και ταυτόχρονα μελών της ΝΔ. Σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας, κατόπιν και της εισήγησης Αυγενάκη, διαγράφονται προσωρινά από μέλη οι:
Αντωνία Μπούζα, Απόστολος Γκούνης, Βασίλης Σιδέρης, Γεώργιος Πετρίτσης, Απόστολος Παπαφωτίου, και Ιωάννης Μπουκουβάλας.
Όπως επισημαίνεται στην απόφαση: “παρά τις ήδη γνωστές αποφάσεις του κόμματος για πλήρη στήριξη του συνδυασμού του κ.Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, επέδειξαν αντιδεοντολογική και αντικομματική”.
Αναλυτικά η απόφαση:


Πρόκειται ουσιαστικά για σαφές μήνυμα του κόμματος της ΝΔ, προς τους “αντάρτες”, ότι η κομματική πειθαρχία που ζητήθηκε θα έπρεπε να τηρηθεί με θρησκευτική ευλάβεια. Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Τατούλη φαίνεται πως πλήρωσαν το τίμημα να εμμείνουν στην πλήρη στήριξη του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, με την παράταξη του οποίου εκλέχτηκαν.
Η έμπρακτη στήριξή τους στον Πέτρο Τατούλη αντί του “εκλεκτού” του κόμματος Παναγιώτη Νίκα, φαίνεται πως ξεχύλησε το ποτήρι και οι 6 στάλθηκαν προς απολογία στο Πειθαρχικό του κόμματος. Η κίνηση διαγραφής των περιφερειακών συμβούλων από την Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ στέλνει σαφές μήνυμα στους υπόλοιπους πως οι κανονισμοί και η αυστηρή κομματική πειθαρχία τηρούνται απαρεγκλίτως και οποιαδήποτε άλλη θέση ή στάση που παρεκκλίνει από τα κεντρικά “καρατομείται”.
Μαίρη Περδικέα