Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ...

ΔΑΚΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για σαπισαν ελιες

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για koynoypia

ΜΕΤΑΦΟΡΑ  ΜΑΘΗΤΩΝ 
Αποτέλεσμα εικόνας για αγροτικο μεταφερει μαθητεσ

ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ναυπλιο

Και  όπως ανέφερε   στην  τοποθέτησή του  ο  κ.Γόντικας  ακόμη:

Διαλύσατε της Δημόσιες Υπηρεσίες.
Αφού διαλύσατε τις υπηρεσίες για να παραδώσετε τα πάντα όλα στα ιδιωτικά συμφέροντα στους εργολάβους, προμηθευτές και παρόχους δήθεν υπηρεσιών σε τρωκτικά των κάθε είδους προγραμμάτων ευρωπαϊκών και μη. Αφού διαλύσατε τις υπηρεσίες, τώρα αν πας σε μια διεύθυνση θα βρεις ελάχιστους μόνιμους υπαλλήλους, αρκετούς συμβασιούχους, ακόμη και εργολαβικούς, που πληρώνονται με αδιαφάνεια από τις δήθεν αναπτυξιακές την "Πελοπόννησος ΑΕ", την "Αρκαδία ΑΕ", την "Πάρνωνας ΑΕ" κ.λπ.
Να πως στην πράξη εσείς και οι κυβερνήσεις σας, ιδιωτικοποιείτε δημόσια έργα και υπηρεσίες, αίρεται στην πράξη η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων δηλαδή το δικαίωμα του κάθε εργαζόμενου για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.
Υπερηφανεύεστε ότι πιάσατε τους στόχους των μνημονίων, τους δημοσιονομικούς στόχους και μειώσατε στο ένα τρίτο τις δαπάνες για δακοκτονία και μεταφορά μαθητών. Αποτυπώνετε αυτό και στον τωρινό προϋπολογισμό
Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την καπιταλιστική ανάκαμψη.
Και ενώ αυτή είναι η εικόνα για την κάλυψη αναγκών των πλατειών λαϊκών στρωμάτων όπως η μεταφορά των μαθητών, η δακοκτονία, η κουνουποκτονία. Είναι ανύπαρκτη η αντιπλημμυρική προστασία, η αντιπυρική και αντισεισμική θωράκιση με τα γνωστά αποτελέσματα όταν βρέχει λίγο πιο πολύ να πνιγόμαστε και όταν κάνει ζέστη το καλοκαίρι και φυσάει λίγο, να καιγόμαστε.
Την ώρα που περικόπτονται οι ήδη πετσοκομμένες δαπάνες για τα παραπάνω ή παραμένουν στο μηδέν όπως π.χ. για την αντισεισμική θωράκιση σε μια σεισμογενή περιοχή.
Την ίδια ώρα.
Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την τουριστική προβολή, για σούρτα φέρτα με ένα τσούρμο επιχειρηματιών σε εκθέσεις ανά τον κόσμο για να κλείνουν δουλειές οι επιχειρηματίες, για συνέδρια εκατοντάδων χιλιάδων ακόμα και εκατομμυρίων ευρώ.
Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για τις υποδομές για την καπιταλιστική ανάπτυξη στον τουρισμό, για λιμάνια να πιάνουν κρουαζιερόπλοια, για μαρίνες να δένουν οι σκαφάτοι τα γιότ ακόμα και ζεστό χρήμα να κάνουν τα συνέδριά τους οι κακόμοιροι οι φτωχοί tour operators ή και απευθείας χρηματοδότηση για δουλειές τους π.χ. η διεθνής δικτύωση. Αλήθεια θα μάθουμε ποτέ τι είδους προβολή μας έκανε η αεροπορική εταιρεία "EasyJet", που κάνει πτήσεις τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, τι είδους προβολή έκανε με το μισό εκατομμύριο που τους δώσατε.
Μήπως είναι απευθείας χρηματοδότηση π.χ. του εισιτηρίου ή ένα δωράκι; Έχουμε και άλλα τέτοια π.χ. μέσω της "Πελοπόννησος ΑΕ" όπου έχετε μεταφέρει το κύριο βάρος της τουριστικής προβολής;
Αυτή είναι η παραμυθένια για το λαό, μυθική για εσάς Πελοπόννησος.
Εκατομμύρια ευρώ σε εργολάβους.
Την ίδια ώρα εκατομμύρια ευρώ στους μεγάλους κατασκευαστικούς ομίλους για αποζημιώσεις στα χαρτιά για έργο που δεν εκτέλεσαν. Σταλιές τις λέτε 600.000 ευρώ στην "ΙΝΤΡΑΚΑΤ" για το αμαρτωλό έργο Σκούρα - Πυρί, άλλα τόσα στην "ΣΧΣ ΑΤΕΕ" για το Φωκιανός - Κυπαρίσσι που με καμάρι το εγκαινιάσατε.
Εκατομμύρια ευρώ σε μικρότερους εργολάβους με δικαστικές αποφάσεις για ελλείψεις και παρατυπίες σας ακόμα και για ανύπαρκτα έργα. Δημοσιονομικές διορθώσεις τις λέτε και έρχονται και απευθείας χρηματοδοτήσεις από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για αυτό το σκοπό.
Σε δικηγόρους.
Αρνείστε να δώσετε στοιχεία και εικόνα για όλα αυτά στο περιφερειακό συμβούλιο στην οικονομική επιτροπή, τα διαχειρίζεστε εν κρυπτώ μέσω δικηγόρων και δικηγορικών εταιρειών της δικής σας επιλογής.
Διαθέτετε εκατομμύρια ευρώ αμοιβές σε δικηγόρους και για τις κρίσιμες υποθέσεις με πλήρη αδιαφάνεια. Από το 2012 σας λέμε να προσλάβει η Περιφέρεια δικηγόρους με πάγια αντιμισθία για την Αρκαδία και για τη Μεσσηνία που δεν έχουμε, και εσείς το αρνείστε, παρόλο που σας δίνει το δικαίωμα ο νόμος.
Προτιμάτε να δίνονται εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο σε δικηγόρους, ενώ με πάγια αντιμισθία θα δώσετε 30.000-50.000 ευρώ γιατί θέλετε να έχετε λυμένα τα χέρια σας στο χειρισμό υποθέσεων μεγάλου οικονομικού ενδιαφέροντος ή πολιτικής σημασίας για εσάς, όπως η προσπάθεια χειραγώγησης των ΜΜΕ, οι διεκδικήσεις των κατασκευαστικών εταιρειών κ.λπ.
Σε αναπτυξιακές Α.Ε.
Και βέβαια το αποκορύφωμα της αδιαφάνειας και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος εκατομμυρίων ευρώ προς ημέτερους που γίνεται μέσω των αναπτυξιακών εταιρειών της Περιφέρειας και κύρια της "Πελοπόννησος ΑΕ".
Για όλους αυτούς τους λόγους καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό σας».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   ΑΡΧΕΙΟΥ