Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τη διαμαρτυρία του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας με θέμα τα προβλήματα στη μεταφορά των μαθητών.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου και τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Α. Χαρίτση με θέμα έγγραφη διαμαρτυρία του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας για τα σοβαρά προβλήματα στη μεταφορά των μαθητών.
Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ έγγραφη διαμαρτυρία του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας με θέμα τα σοβαρά προβλήματα στη μεταφορά των μαθητών. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο κείμενο, 50 μαθητές του Σχολείου δεν είναι δηλωμένοι στις καταστάσεις δωρεάν μεταφοράς, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να μείνουν εκτός λεωφορείων, ενώ τα δύο λεωφορεία που ξεκινούν από το Ναύπλιο με προορισμό το σχολείο έχουν υπεράριθμους επιβάτες γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τους μαθητές που μεταφέρονται με αυτά.
Κατόπιν αυτού σας καλώ να αναλάβετε άμεσα κάθε προσήκον μέτρο για την επίλυση των ως άνω προβλημάτων».