Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ANTΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΑ κατά ΤΑΤΟΥΛΗ


Νέο πολιτικό σοκ για τον Πέτρο Τατούλη αφού πριν από λίγο ο Μεσσήνιος πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος ανακοίνωσε την απόλυτη στήριξή του στον Παναγιώτη Νίκα ανατρέποντας προγνωστικά και φήμες Φυσικά η απόφαση Λαμπρόπουλου 
αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τον Πέτρο Τατούλη. Όπως μετέδωσαν τα Μεσσηνιακά ΜΜΕ:Την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο Μεσσήνιος πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, βάζοντας τέλος στα σενάρια για το αντίθετο.
Αναλυτικά η λακωνική δήλωση του κ. Λαμπρόπουλου:
"O Παναγιώτης Νίκας είναι πετυχημένος Δήμαρχος της Καλαμάτας.  Πιστεύω, ότι θα είναι, εξίσου ένας καλός Περιφερειάρχης, για το συμφέρον της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Μεσσηνίας.  Τον στηρίζω και θα είμαι μαζί του".



Την απόλυτη στήριξη στις επιλογές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας έδωσε και ο Περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Αντωνόπουλος που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθυστέρησε και δεν ήταν την 
ώρα της άφιξης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Χρήστος Αντωνόπουλος δήλωσε ότι « είναι αυτονόητη η στήριξη στον Παναγιώτη Νίκα που εκφράζει την κεντρική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αλλωστε η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να διακόψει την στήριξη στον σημερινό περιφερειάρχη και να εκπροσωπηθεί με ένα δοκιμασμένο στέλεχος της αυτοδιοίκησης στις Περιφερειακές εκλογές όπως είναι ο Παναγιώτης Νίκας , με δικαιώνει απόλυτα για την απόφαση μου να ανεξαρτητοποιηθώ από τον Μάρτιο του 2017. Ενωμένοι και αποφασισμένοι θα δώσουμε τον αγώνα και θα νικήσουμε.