Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Μπάρλας

Όταν ήμουν μικρή άκουγα τόσα για σένα , ο πατέρας μου μίλαγε σ για σένα με καμάρι, έτσι σε γνώρισα κατ΄αρχήν από τα λόγια του πατέρα μου ξάδ
ερφε.
Νομίζω το Σχινοχώρι γενικώς καμάρωνε για σένα, λογικό άλλωστε δεν κατάφερες και λίγα.
Θυμάμαι μια φορά ήρθε στο σπίτι μου ένας συνεργάτης του τότε δημάρχου Ν.Κίου Γιώργου Κατριλιώτη, "σε θέλει ο Δήμαρχος', πήγα, "έμαθα πως έχεις έναν ξάδερφο που είναι συνεργάτης του Παναγιωτόπουλου(Υπουργός εργασίας τότε) και θέλω να τον πάρεις τηλέφωνο να κάνει...", ήταν κάτι που αφορούσε κάποιους εργαζόμενους στον παιδικό σταθμό νομίζω, σε πήρα τηλέφωνο και αφού είπαμε τα δικά μας σου ζήτησα την χάρη για το χωριό μου, όλα έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες, ένα φαξ και η δουλειά έγινε.Έτσι λειτουργούσες για την Αργολίδα, όταν περνούσε από το χέρι σου οι διαδικασίες ήταν συνοπτικές, κι εσύ αθόρυβος και χαμογελαστός.
Έδινες δύσκολη μάχη τα τελευταία χρόνια και χτες παραμονή της Παναγίας ήρθαν τα άσχημα μαντάτα αργά τη νύχτα από τον Σταύρο, "Σωτηρία ο  θείος-Μιχάλης ''έφυγε'' πριν λίγες ώρες!!".
Καλή αντάμωση ξάδερφε!

Ο Μιχάλης Μπάρλας τα τελευταία χρόνια είχε διατελέσει ειδικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου,

Διετέλεσε ανώτατο διευθυντικό στέλεχος στα Ελληνικά Ταχυδρομεία και ολοκλήρωσε την επαγγελματική σταδιοδρομία του με το βαθμό του Διευθυντή.

Στην ενασχόλησή του με τα κοινά περιλαμβάνεται έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση.


Υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου της Βουλής Αθανασίου Τσαλδάρη.

Διετέλεσε διευθυντής στο γραφείο του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Π. Παναγιωτόπουλου.

Είναι παντρεμένος με την κ. Μαρίνα Καρακασίλη-Μπάρλα, διευθύντρια της Εμπορικής Τράπεζας Αμαρουσίου, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη


http://www.parapolitikaargolida.gr/2018/08/blog-post_930.html