Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΠΥΡΓΕΛΑ - Μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά

Φωτογραφία του Ιωάννης Νανόπουλος.

Φωτογραφία της Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλλας.

Μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλας "ΑΘΗΝΑ" την Παρασκευή, 22 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πυργέλας, με τίτλο:

"Γιώργος Ζαμπέτας & Σταύρος Κουγιουμτζής: Παράλληλοι δρόμοι δυο κορυφαίων Ελλήνων συνθετών".
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ "Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας" με την συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, την οποία και ευχαριστούμε που αποδέχθηκε την πρότασή μας και την ενέταξε στο Φεστιβάλ.
Μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά το γεγονός πως η εκδήλωση παρουσιάστηκε φέτος στο χωριό μας, καθώς είναι η δεύτερη συνεργασία μας με τους "ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ"!
Ευχόμαστε να υπάρχει συνέχεια σε αυτήν την όμορφη πορεία με πάντα αξιόλογες συνεργασίες πολλών φορέων του τόπου μας!
Θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης!
Πρώτα, στον εμπνευστή της, τον Γιάννη Νανόπουλο, ο οποίος είχε την επιμέλεια όλης της παράστασης, καθώς και το ερμηνευτικό μέρος! Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία μας και που είναι πάντα δίπλα στον σύλλογο, στηρίζοντας τις δράσεις μας!
Επίσης, στους συνεργάτες του, τον Χριστόφορο Παπασαχόπουλο στο μπουζούκι, τον Βασίλη Μαντζούνη στα παραδοσιακά τύμπανα και την Ουρανία Τσεκρέκου στον χειρισμό βίντεο υλικού!
Τέλος, να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο "Ελληνική Παράδοση", την χορευτική ομάδα και τον υπεύθυνο διδασκαλίας, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Μανώλη Γύφτο για την εξαιρετική χορευτική απόδοση των τραγουδιών!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, γεμίζοντας την πλατεία του χωριού μας!
Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια μελωδική καλοκαιρινή βραδιά με όμορφα τραγούδια και χορούς και γεύτηκαν το παγωτό που προσέφερε ο σύλλογος σε όλους!
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης κος Χειβιδόπουλος, η θεματική αντιπεριφερειάρχης κα Παναγιωτοπούλου, καθώς και οι βουλευτές Αργολίδας κύριοι Ανδριανός, Γκιόλας και Μανιάτης.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!!!