Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ



Η Παιδική- Νεανική Βιβλιοθήκη του δήμου Άργους-Μυκηνών, που λειτουργεί στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Κ.Ε.Δ.Α.Μ., φιλοξενεί στην αίθουσά της, τριήμερη Παιδική Έκθεση Ζωγραφικής, μια όμορφη πρωτοβουλία γονέων, που επιμελείται η εικαστικός Κωνσταντίνα Νανοπούλου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 22 Ιου
νίου και ώρα 7:00μ.μ. έως 10:00μ.μ. και η λήξη της την Κυριακή 24 Ιουνίου και ώρα 1:00μ.μ.. Η έκθεση πλαισιώνεται από κατασκευαστικές και θεατρικές δράσεις για παιδιά, οι οποίες θα υλοποιηθούν στο χώρο της Παιδικής-Νεανικής Βιβλιοθήκης.


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

·        Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:00μ.μ. έως 10:00μ.μ.: εγκαίνια έκθεσης.
·        Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 και ώρα 11:00π.μ. έως 1:00μ.μ.:
Καλοκαιρινές κατασκευές- έκπληξη, θα κατασκευάσουν οι μικροί φίλοι της Παιδικής-Νεανικής Βιβλιοθήκης, το πρωινό του Σαββάτου, με την καθοδήγηση της κας Ελευθερίας Δημακοπούλου. Στο τέλος της δράσης, θα περιμένει τα παιδιά μια όμορφη έκπληξη!
·        Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 7:00μ.μ. έως 10:00μ.μ.: ανοιχτή έκθεση για το κοινό.
·        Κυριακή 24 Ιουνίου και ώρα 11:00π.μ. έως 1:00μ.μ.:
Θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά με τίτλο «Τα έργα Τέχνης…ζωντανεύουν», από τη νηπιαγωγό-θεατροπαιδαγωγό Μαριλένα Καλογεράκη. Τα παιδιά, μέσω βιωματικών δραστηριοτήτων, οι οποίες στηρίζονται στις τεχνικές της Δραματικής Τέχνης στην Εκπαίδευση, θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν, με αφορμή πίνακες ζωγραφικής γνωστών καλλιτεχνών. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με κατασκευαστικές δράσεις, οι οποίες θα σηματοδοτήσουν και τη λήξη της έκθεσης.

Σας περιμένουμε όλους!

Είσοδος ελεύθερη
Για τις κατασκευαστικές και θεατρικές δράσεις, δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο της βιβλιοθήκης : 2751069484. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.Μ.,
        Πέτρος Διολίτσης

Οι υπεύθυνες της βιβλιοθήκης,
            Πένυ Καχριμάνη                                
              Ελένη Σιδέρη