Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΜΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ?

Ακούμε  και διαβάζουμε  πολλά  και  όσο  περνούν οι  μέρες  περισσότερα,  για  τις  εσωκομματικές  εκλογές  της ΝΔ στο  νομό μας , εκτός  της  επιστολής- καταγγελίας  του κ.  Μαστοράκου. 
Φωτογραφία του χρήστη Prefadoros Nafplio.
Χαρακτηριστικές  οι  αναρτήσεις  του  Prefadoros Nafplio:
"Τελικά οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, τουλάχιστον στην Αργολίδα, κάθε άλλο παρά "χαρά της Δημοκρατίας" ήταν, σε ένα κόμ
μα μάλιστα που ετοιμάζεται να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας... 
Καταγγελίες, παρατράγουδα, παραιτήσεις, αιχμές, υπονοούμενα, υπόγειος πόλεμος, ανίερες συμμαχίες, μαζικές εγγραφές και ψήφος συγκεκριμένων ευάλωτων ομάδων, ψηφοφόροι "σταλμένοι" από παράγοντες, ακόμα και του πρώην ΠΑΣΟΚ.. 
Μάχη αλληλοεξόντωσης δίχως όρια, διαδόσεις και φωτογραφίες για να πληγεί ο αντίπαλος... 
Και γιατί όλα αυτά; Για μια θέση σε ένα τοπικό συμβούλιο, χωρίς καμιά ουσιαστική σημασία... 

Ο κόσμος τα βλέπει και αναρωτιέται: "Αν έτσι σκοτώνονται μεταξύ τους πριν την εξουσία, σκέψου τι μας περιμένει μετά..." Εγώ απλά θα πω: "Αθεράπευτα ίδιοι..."
Φωτογραφία του χρήστη Prefadoros Nafplio.
Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης για τις Νεοδημοκρατικές εκλογές, σε τοπικό επίπεδο, εδώ στο Ναύπλιο, το μεγαλύτερο πόλεμο δέχτηκαν οι νεαροί φίλοι μου, αλλά με μεγάλη ιδεολογική απόσταση να μας χωρίζει, Γιώργος Λυσίκατος και Σπύρος Βασιλείου... Δυο παιδιά που στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές ήταν στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Γραμματικόπουλου και παραμένουν αντίθετοι με τον τρόπο άσκησης της εξουσίας, από το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο... Δεν έχουν ανάγκη από την υπεράσπιση τη δική μου, η συντριπτική πρωτιά και των δύο, ήταν η καλύτερη απάντηση στους ανόητους... Το επισημαίνω όμως γιατί αν αυτά γίνονται στον ίδιο χώρο ομοϊδεατών, φανταστείτε τι έχει να γίνει στον προεκλογικό αγώνα των Δημοτικών εκλογών!!! Ετοιμαστείτε για κόλαση..."



Prefadoros Nafplio