Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ
Την ερχόμενη Τρίτη 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να διεξαχθεί η νέα λοταρία από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και το υπ. Οικονομικών, κατά την οποία 1.000 τυχεροί θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ έκαστος και οι τυχεροί λαχνοί θα αναρτηθούν στο aade.gr
Σε αυτή θα συμμετάσχουν όσοι πολίτες πραγματοποίησαν ηλεκτρονικές συναλλαγές τον Ιανουάριο του 2018. Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών και δαπανών του.
Η εν λόγω κληρωτίδα αποτελεί ένα ακόμη εργαλείο του οικονομικού επιτελείου για την προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με στόχο την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
Στην προηγούμενη λοταρία – όπως και στην προσεχή – διανεμήθηκε συνολικά 1 εκατ. ευρώ σε χίλιους τυχερούς.
Οι πολίτες μπορούν να παρακολουθούν εάν κέρδισαν μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. Εκεί μπορούν είτε να μπουν στην προσωποποιημένη πληροφόρηση και στα μηνύματα που στέλνει η ΑΑΔΕ να δουν αν έχουν μήνυμα ότι είναι στους νικητές ή να μπουν στις δημόσιες κληρώσεις και εκεί μπορούν να διαπιστώσουν αν κέρδισαν.