Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

«Μαζί τα Φάγαμε» στο Άργος


H Ελληνική ταινία «Μαζί τα φάγαμε» θέλει να σατιρίσει την επικαιρότητα.
Aπό Πέμπτη 22/2 στο VALIAplus cinema (Ώρα προβολής 22:00)
Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρό
νια δεν ακούμε και πολλές θετικές ειδήσεις για την χώρα μας, ωστόσο οι τέχνες μας βγάζουν πολλές φορές ασπροπρόσωπους, με την Ελληνική ταινία «Μαζί τα Φάγαμε» να θέλει να σατιρίσει την σύγχρονη πραγματικότητα
. Η υπόθεση είναι η εξής: Ο Σωτήρης Παπακώστας εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμός και ευσυνείδητος υπάλληλος, συνεπής σε όλα του τα καθήκοντα. Η γυναίκα του Γκέλλυ έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογενείας της πάνε από το κακό στο χειρότερο.. Μία μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά. Η Γκέλλυ τα καταφέρνει και από εκείνη την στιγμή αναλαμβάνει με διάφορά γυναικεία κόλπα να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του.
Στην σκηνοθεσία είναι ο Στράτος Μαρκίδης, ενώ παίζουν οι Κ. Αποστολάκης, Μ. Μάλφα, Σ. Καλυβάτσης, Α. Καφετζόπουλος, Θ. Ανδρούτσου, Δ. Μαυρόπουλος, Κ. Ευρυπιώτης, Κ. Στικούδη, Σ. Νικολαΐδης, Α. Τσιλιμπιου, Μ. Ψιστάκης, Ν. Λαμη, Κ. Μεταξά, Α. Βασιλείου, Μ. Μουστάκα, Γ. Σκιαδαρέσης, Τ. Τρύπη, Γ. Γιαννόπουλος, Μ. Ιατρόπουλος.