Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Fougaro - δεκαπενθήμερο newsletter



BIG STOCK SALE στο ARTSHOP !
Συνεχίζε
ται στο ARTSHOP το BIG STOCK SALE με εκπτώσεις έως 70%  σε ρούχα, αξεσουάρ και κόσμημα, παιχνίδια, δώρα, διακοσμητικά κλπ κλπ...

LE CAFÉ
 
LAVA CHOPS TRIO LIVE!
Σάββατο 27/1/18
10μμ
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου
  
10μμ
  
LE CAFÉ
 
 

Aπό Beatles μέχρι Michael Jackson και μουσικές που φτάνουν ως τη σύγχρονη Soul παρουσιάζουν οι LAVA CHOPS TRIO (Ορέστης Τεντζέρης, Χρήστος Τζούρας και Δημήτρη Μητρόπαπας) στο CAFÉ. 
 
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΣΔΑΚΗΣ LIVE!
Σάββατο 3/2/18
10μμ
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου
  
10 μμ
  
LE CAFÉ
 
 
Ο γνωστός ερμηνευτής Βασίλης Γισδάκης και η τραγουδίστρια Δέσποινα Στεφανίδου παίζουν στο CAFÉ τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι. 
Η παράσταση "Στον Καθρέφτη τ' Ουρανού" περιλαμβάνει και ένα αφιέρωμα σε μεγάλους Έλληνες δημιουργούς όπως ο Πλέσσας, ο Μικρούτσικος, ο Ξαρχάκος, ο Ζαμπέτας, και αναφορές στο ρεμπέτικο και την παραδοσιακή μας μουσική.
Ο Βασίλης Γισδάκης υπήρξε ο τελευταίος ερμηνευτής έργων του Χατζιδάκη που επέλεξε ο ίδιος ο συνθέτης. 

με την υπογραφή του ΝΙΚΟΥ ΣΟΥΛΙΕ

Μπριζόλα τόμαχοκ “Iberico” με πατατούλες νέας εσοδείας & σάλτσα πράσινου μήλου, Κεμπάπ με σάλτσα στιφάδου και τραγανό ζυμωτό ψωμί, Μυλοκόπι ποσέ με λαχανίδες και χλωροφύλλη, Ανάμικτη σαλάτα με κατίκι, ξινόμηλο, πούδρα προσούτο και βινεγκρέτ μελιού, Ταλαγάνι σχάρας με τσάτνεϊ σύκο, Σοκολάτα καραμέλας με ανθό αλατιού και κρέμα μαστίχας και Πορτοκαλόπιτα με παγωτό και κρέμα λωτού...
...μερικά μόνο από τα νέα πιάτα που προτείνει για το χειμώνα το βραβευμένο εστιατόριο του Φουγάρου LE CAFÉ !
 
Μεγάλο Αφιέρωμα
στη JANIS JOPLIN !!
Κυριακή 28/1 + 4/2/18
από τις 8 μμ