Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Μεγάλη νίκη κατέκτησε η γυναικεία ομάδα του ΓΣΑ

Μεγάλη νίκη κατέκτησε η γυναικεία ομάδα του ΓΣΑ στη Καλαμάτα εναντίον της τοπικής ομάδας γυναικών του Ακρίτα για το πρωτάθ
λημα της Β Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Η νίκη αυτή δεν ήρθε εύκολα αφου ξεκίνησε με ενα επεισοδιακό πρώτο σετ που το κέρδισε η ομάδα του ΓΣΑ με 26-28 μετα από πολύ αμφιρροπες φάσεις και εξέλιξη. Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Ακρίτα πήρε νωρίς τη πρωτοπορία και εδειξε να συνερχεται από την απώλεια του πρώτου σετ συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό και στο τρίτο που το πήρε χωρίς να κοπιάσει πολύ.
Ετσι ο ΓΣΑ βρεθηκε να χάνει με 2-1 σετ από εκεί που νικούσε με 0-1. Ομως τα κορίτσια του Αργους βρήκαν τη συγκεντρωση και ψυχραιμία που χρειαζόταν και επιασαν πολύ καλή απόδοση με πολύ καλά σερβις, επιτυχημένα μπλοκ και με εύστοχες επιθέσεις τόσο από τη θέση 4 όσο και από το κέντρο. Ετσι το ματς εφτασε στο 5ο σετ με το ΓΣΑ να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα με 6-8 και στη συνέχεια να τελειώνει το ματς αφου οι κοπέλλες του Ακρίτα έδειξαν φανερά σημάδια κόπωσης. 

Με τη νίκη αυτή ο ΓΣΑ διατήρησε τη θέση του στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και συνεχίζει με αισιόδοξο  βλέμμα προς τη κορυφή.